VMP Urapalvelu

 

ssssssssss

 pienempkuva
Haluaisitko tukea urasuunnitteluun? Pohditko työ- tai opiskeluvaihtoehtojasi?
 
Haluaisitko hioa työnhakustrategiaasi? Pohditko mistä aloittaisit? Mikä olisi kiinnostava ala?
 
Onko yrittäjyys mielessä, mutta et ole varma mistä lähteä liikkeelle?
 
Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, olet oikeassa paikassa!  
 
VMP Urapalvelussa tarjoamme työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. 
 
 
 
 
 
 
Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme VMP Urapalvelun sisältöä asiakaslähtöisesti. Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat asiakkaamme saatavilla viiveettä.
 
Toimimme valtakunnallisesti yhteistyössä TE-toimistojen kanssa, sillä suuri osa asiakkaistamme saapuu meille TE-toimiston asiakasohjauksen kautta. Hyödynnämme VMP-konsernin lukuisia ja monialaisia työnantajaverkostoja asiakkaan edunmukaisesti.

Etenemme asiakkaan ehdoilla ja yhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme juuri hänelle sopivan seuraavan askeleen, oli se sitten uudelleenkouluttautuminen, työelämään takaisin siirtyminen, yrittäjyyden aloittaminen tai jotain ihan muuta.

Kuulostaako sinun jutultasi? Loistavaa! Tutustu palveluihin klikkaamalla alta oma palvelukokonaisuutesi.

Varmista myös paikalliselta TE- toimistolta mahdollisuutesi osallistua ja ilmoittaudu sen jälkeen palveluiden omien sivujen yhteystiedot -välilehdellä. Tehdään unelmistasi totta! 

 

 

12323

Nuoret töihin palvelussamme saat yksilöllistä tukea unelmaduunisi nappaamiseen henkilökohtaiselta sparraajaltasi. Sen lisäksi, että viemme työnhakusi nextille levelille, saat käyttöösi työnantajaverkostomme ja voit työllistyä suoraan kauttamme. Tsekkaa videolta Hyysalon terkut sulle ja hyppää messii!

>> vmp.fi/nuorettoihin

____________________________________________________________________

 

346578365

Nuoret kohti työtä palvelussamme henkilökohtainen sparraajasi jeesaa sua löytämään just sulle sopivan suunnan. Pohditaan yhdessä, mitä sä haluisit tehdä ja miten. Edetään sun ehdoilla – tuu mukaan! Tsekkaa videolta Hyysalon terkut sulle ja hyppää messiin!

>> vmp.fi/nuoretkohtityota

_____________________________________________________________________

 

234etr

Tarjoamme sinulle asiantuntijan, jonka avulla työnhaku muuttuu helpommaksi. Autamme sinua löytämään opiskelupaikan tai seuraavan työnantajan. Osaamiseemme avulla tasoitamme polkusi kun haluat siirtyä uudelle toimialalle. Palvelu sopii kaiken ikäisille ja taustaisille työnhakijoille. Palvelu on ilmainen työttömille työnhakijoille.

Etsitkö uranousua? Asiantuntijamme sparraa sinut tarvittaessa myös kohti onnistunutta urakehitystä. Alueet, joilla palvelemme: Espoo, Kirkkonummi, Lohja, Karkkila, Vihti, Raasepori, Hanko, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Nurmijärvi.

>> vmp.fi/tyopolku

_____________________________________________________________________

Tule_töihin_logo_pallotausta_RGB

Tule Töihin  

Tule töihin -hankkeessa rakennetaan tehostetun tuen toimintamalli heikossa työmarkkina-asemassa oleville työttömille työnhakijoille sekä kehitetään kasvupalvelutoimijoiden yhteistyötä ja kohderyhmälle sopivaa valmennusta.

Tule töihin -valmennus on suunnattu Helsingin tai Lohjan seudun TE-palveluiden asiakkaille, jotka hyötyvät työllistymistä tukevasta valmennuksesta. Valmennuksessa panostetaan

Yksilölliseen työllistymisen tukeen, motivaation kehittämiseen, työnakutaitojen lisäämiseen, osaamisen tunnistamisen ja myymisen taitoihin, työmarkkinatuntemuksen ja toimialatietoisuuden lisäämiseen ja työelämätaitojen kasvattamiseen sekä työssä pysymisen tukeen.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Tiedusteluihin vastaa Tule töihin-valmennuksen assistentti Saija Rättö, saija.ratto@vmp.fi.

tule töihin

 


Facebook: VMP Urapalvelu