VMP Urapalvelu

maski_5b_Nuorten_palvelut_1024x515_pix_7_2018

Tervetuloa VMP Urapalveluun!

VMP Urapalvelussa tarjomme työnhakijoillemme henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme VMP Urapalvelun sisältöä asiakaslähtöisesti. Palvelua toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat asiakkaamme saatavilla viiveettä.

Toimimme valtakunnallisesti yhteistyössä TE-toimistojen kanssa, sillä suuri osa asiakkaistamme saapuu meille TE-toimiston asiakasohjauksen kautta. Hyödynnämme VMP-konsernin lukuisia ja monialaisia työnantajaverkostoja asiakkaan edunmukaisesti. Tarjoamme asiakkaallemme mahdollisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin esimerkiksi vuokratyön avulla, hänen niin halutessaan.

Etenemme asiakkaan ehdoilla ja yhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme juuri hänelle sopivan seuraavan askeleen, oli se sitten uudelleenkouluttautuminen, työelämään takaisin siirtyminen, yrittäjyyden aloittaminen tai jotain ihan muuta.

Kiinnostuitko? Tutustu palveluihin klikkaamalla alta oma palvelukokonaisuutesi. Haluatko mukaan? Varmista paikalliselta TE- toimistolta mahdollisuutesi osallistua ja ilmoittaudu sen jälkeen palveluiden omien sivujen yhteystiedot -välilehdellä.

Nuoret töihin!

Nuoret töihin palvelussamme saat yksilöllistä tukea unelmaduunisi nappaamiseen henkilökohtaiselta sparraajaltasi. Sen lisäksi, että viemme työnhakusi nextille levelille, saat käyttöösi työnantajaverkostomme ja voit työllistyä suoraan kauttamme. Tuu mukaan!

>> vmp.fi/nuorettoihin

Nuoret kohti työtä!

Nuoret kohti työtä palvelussamme henkilökohtainen sparraajasi jeesaa sua löytämään just sulle sopivan suunnan. Pohditaan yhdessä, mitä sä haluisit tehdä ja miten. Edetään sun ehdoilla – tuu mukaan!

>> vmp.fi/nuoretkohtityota