VMP Express -palkka

ETSITKÖ TÖITÄ? MEILTÄ NIITÄ LÖYTYY!

On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työ- ja palkansaantimahdollisuudet  ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. Meillä on ilo tarjota työtä ja toimeentuloa vuosittain yli 13 000 henkilölle.

Hae VMP:n vuokratyöntekijäksi!
Toimimme työnantajanasi ja palkkasi on aina vähintään työehtosopimusten mukainen ja se sovitaan erikseen jokaiseen toimeksiantoon. Voit päättää itse, otatko tarjotun työn vastaan. Vastuullisena työnantajana vastaamme kaikista työsuhteeseesi liittyvistä kuluista, kuten vakuutus- ja sosiaaliturvamaksuista sekä lomakorvauksista

Suosittu VMP Express -palkkapalvelu

Jata_hakemus Tee_toita Express Nauti

Tarjoamme työntekijöillemme palvelun, joka mahdollistaa palkan saamisen tilille jo ennen varsinaista palkkapäivää.

VMP:n työntekijänä olet oikeutettu nostamaan VMP Express-palkkaa pientä palvelumaksua vastaan ja saamaan palkan tilille heti seuraavaksi päiväksi. Voit yhtä hyvin myös odottaa normaalia palkkapäivää, jolloin sinulta ei veloiteta mitään palvelumaksuja.

“Keikkatyöntekijänä tulot eivät aina ole säännölliset ja palkka laahaa normaalisti 2 viikkoa perässä, joten näin minulla on mahdollisuus rahan tarpeen yllättäessä saada jo tekemistäni tunneista rahat tilille ennen palkkapäivää suhteellisen pientä korvausta vastaan.”

“Rahan tarve jos yllättää on hyvä, että on mahdollisuus saada palkkaa aiemmin.”

“Sain heti maksettua vakuutusmaksut, jotka tulevat suuremmissa erissä.”

Palvelun käyttö on täysin vapaaehtoista. VMP Express-palkka on käytössä vain työntekijöillä, jotka kirjaavat tuntinsa vmp.fi -asiointipalvelun tai VMP Appis -sovelluksen kautta.

Ennen kello 12:00 nostetut Express-palkat maksamme tilille seuraavaksi arkipäiväksi (pankkipäiväksi). Työntekijä voi valita maksettavaksi jo tekemänsä työtunnit, jotka hän saisi vasta seuraavana palkkapäivänä. Express-palkan määrä on 90 % valittujen työvuorojen tuntipalkoista (ilman lisiä yms). Loput palkasta saa normaalisti seuraavana palkkapäivänä ja palkkalaskelmastaa näkee nostetut Express-palkat ja palvelumaksut.

Palvelumaksu on 10 € / kerta + 3 % nostettavan Express-palkan määrästä.

Haluatko sinäkin päästä käyttämään VMP Express -palkkaa?

vmp_tervetuloa_toihin1 (2)