Vinkkejä työnhakuun

suurennuslasi

Olemme koonneet vinkkejä ja ohjeita työnhakijoille. Tutustu myös työhakemuksen ja CV:n laadintaan.

Voit työllistyä VMP:n henkilöstövuokrauksen tai rekrytoinnin kautta. Henkilöstövuokrauksessa VMP:stä tulee työnantajasi, jolloin teet työhakemuksen ja ansioluettelon meille. Me haastattelemme sinut ja etsimme osaamistasi ja koulutustasi vastaavan työpaikan. Teemme asiakkaillemme myös vakituisen henkilöstön rekrytointeja. Rekrytoinnissa VMP kartoittaa ja haastattelee sopivat hakijat, mutta asiakas tekee lopullisen valinnan.

Työnhakijaksi VMP:lle

Tuhannet työntekijät työllistyvät vuosittain VMP:n kautta. Täytämme jatkuvasti uusia avoimia työpaikkoja, joista osa ilmoitetaan julkisesti ja osa täytetään suoraan VMP:n henkilöstörekisteristä.

VMP:n avoimia työpaikkoja ilmoitetaan VMP:n omilla sivuilla sekä muilla työnhakijoille suunnatuilla sivustoilla. VMP:n nettisivuilla olevat työpaikat löydät avoimista työpaikoista.

Osa VMP:n työpaikoista täytetään ilman julkista hakua, suoraan rekisterissämme olevien hakemusten perusteella. Kun uusi työpaikka tulee täytettäväksi, VMP etsii sopivia hakijoita ensin henkilöstörekisteristä, eli niiden työnhakijoiden joukosta, jotka jo ovat ilmoittautuneet VMP:n työnhakijoiksi. Työhakemus kannattaa siis täyttää, vaikka tarjolla ei juuri nyt olisi hakuasi vastaavaa paikkaa.

Näin teet LinkedIn-profiilin

LinkedIn on maailman suurin ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalinen media. LinkedIn-profiili lisää näkyvyyttäsi verkossa työnantajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien silmissä ja profiilin avulla rakennat asiantuntijamielikuvaasi sekä verkostoidut. Lue vinkkimme miten teet hyvän LinkedIn-profiilin!

Työnhaku – ohjeet javinkit 

Työhakemuksessa ja haastattelussa kannattaa markkinoida itseään mahdollisimman hyvin. Kerromme asiantuntijoidemme vinkit miten erotut eduksesi ja kerrot omasta osaamisestasi myyvästi!

CV eli ansioluettelo

Hakemuksen lisäksi työpaikkailmoituksissa pyydetään CV:tä eli ansioluetteloa. CV sisältää faktoja koulutuksesta, työkokemuksesta ja harrastuksistasi. Lue vinkkimme CV:n laadintaan!

Onnistu työhaastattelussa

Jännittääkö työhaastattelu? Ei huolta, keräsimme parhaat vinkit työhaastatteluun valmistautumiseen, lue ne klikkaamalla tästä!

vmp_tervetuloa_toihin1 (2)