Miksi VMP?

Lue lisää työntekijöidemme tarinoita täältä!

https://www.vmp.fi/blog/julkaisut/tyontekijatarinat/#/

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy!

On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta.

Meillä on ilo tarjota työtä ja toimeentuloa vuosittain yli 13 000 henkilölle.

Olemme todennäköisesti aina kulman takana

Toimimme ympäri Suomea 38 paikkakunnalla, Raaseporista Rovaniemelle. Tutustumme siis työntekijöihimme toimistoillamme paikallisesti.

Yhdellä työhakemuksella olet kiinni 3000 asiakasyrityksemme tarjoamissa työpaikoissa.

Henkilöstövuokraus

Toimimme työnantajanasi ja palkkasi on aina vähintään työehtosopimusten mukainen ja se sovitaan erikseen jokaiseen toimeksiantoon. Voit päättää itse, otatko tarjotun työn vastaan. Vastuullisena työnantajana vastaamme kaikista työsuhteeseesi liittyvistä kuluista, kuten vakuutus- ja sosiaaliturvamaksuista sekä lomakorvauksista. Meillä on myös Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi – Viisas valinta työn ja tekijän yhdistämiseksi.

Tiesitkö, että 20 % vuokratyöntekijöistämme työllistyy vakituisesti?

Rekrytointi

Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja aloille. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi myymäläpäällikö, työnjohtaja, keittiömestari, financial specialist tai tuotantotyöntekijä. Me rekrytoimme, mutta asiakasyrityksestä tulee työnantajasi. Rekrytointiprosessiin saattaa kuulua esimerkiksi haastattelut meillä sekä asiakkaalla, soveltuvuusarvioinnit ja -testit.

Ilmoittautumalla työnhakijaksi olet mukana, kun vakituisia työpaikkoja täytetään.

Osaamisen kehittäminen

Koulutamme ja perehdytämme jatkuvasti tekijöitämme työelämän pelisääntöihin ja eri alojen perusasioihin. Tarjoamme erilaisia koulutuksia, joilla voi täydentää omaa osaamistaan tai ottaa ensiaskeleet alan töihin. Työntekijäkoulutukset toteutetaan yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Työntekijän asenne ja oikea motivaatio työtä kohtaan on ratkaisevan tärkeää.

Voit saada palkkaa juuri silloin kun sitä tarvitset

Tarjoamme työntekijöillemme maksullisen palvelun, joka mahdollistaa palkan saamisen tilille jo ennen varsinaista palkkapäivää.

Mahdollistamme palkan saamisen tilille jo seuraavaksi päiväksi.

VMP on sinun tiesi työllisyyteen!

Yksitoista ELY-keskusta eri puolilta Suomea valitsi VMP:n työttömien työnhakijoiden palvelukumppaniksi. Jatkossa VMP tarjoaa koko maan kattavan verkostonsa TE-palvelujen käyttöön. VMP Groupilla on henkilöstöpalvelualalta lähes 30 vuotta monipuolista kokemusta ja suorat kontaktit eri alueiden yrityksiin ja oikeisiin työpaikkoihin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat omasta TE-toimistostasi!

Ps. Tiesitkö, että työtön voi tienata kuukaudessa 300 €, ilman että ansiot vaikuttavat työttömysetuuden määrään?

vmp_tervetuloa_toihin1 (2)

VMP:n avoimet työpaikat löydät myös seuraavista kanavista:

Oikotie.fi
Kumppani Jooble Avoimet työpaikat
MOL.fi

Eikö sopivaa työtä juuri nyt löytynyt? Muistathan tutustua myös muihin VMP-konsernin tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin:

Personnel_Banneri_VMP_sivuille_1021x133

Eezy_Banneri_VMP_sivuille_1021x133

Voima_banneri_1021x133

Enjoy_VMP_sivuille_1021x133_1_3_2019

Extraajat_VMP_sivuille_1021x133_18_3_2019