Löydä työsi – jätä hakemus

Asiakkainamme on yli 4000 yritystä, jotka etsivät moniosaajia tai taitavia tekijöitä erilaisiin töihin. Kannattaa ottaa työpaikka kauttamme.

Palkkasi on vähintään työehtosopimusten mukainen. Vuokratyön avulla voit suunnitella ajankäyttöäsi. Vuokratyöntekijöistä 20 % solmii vakituisen työsopimuksen. Selaa työpaikkoja – jos et löydä juuri sinulle sopivaa työtä, jätä avoin hakemus.

Etsi työpaikkasi täältä!

Haetuimmat alueet: Avoimet työpaikat HelsinkiAvoimet työpaikat TampereAvoimet työpaikat Oulu Avoimet työpaikat Lahti | Avoimet työpaikat Turku 

Haetuimmat toimialat:  Teknologiateollisuus | Muu teollisuusMuut alat |  Rakennusteollisuus | Kiinteistönhuolto ja siivous | Logistiikka ja varasto

 

 

Löydä juuri sinulle sopiva työpaikka – etsi avoimia työpaikkoja alueeltasi tai toimialaltasi alla olevalla hakukoneella.

 

vmp smile

VMP on suomalainen, kokonaisvaltainen henkilöstöpalveluyritys, joka on kasvanut ja konsolidoinut markkinaa voimakkaasti viime vuosina. Elokuussa 2019 muuttuvan työelämän asiantuntija VMP ja positiivisesta sekä ihmisläheisestä yrityskulttuuristaan tunnettu Smile Henkilöstöpalvelut yhdistyivät alan suunnannäyttäjäksi. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja vuonna 2018 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto ylitti 250 milj. euroa.  

Ps. Eikö sopivaa työtä juuri nyt löytynyt? Muistathan tutustua myös muihin VMP-konsernin tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin:

Personnel_Banneri_VMP_sivuille_1021x133

Eezy_Banneri_VMP_sivuille_1021x133

Voima_banneri_1021x133

Enjoy_VMP_sivuille_1021x133_1_3_2019

Extraajat_VMP_sivuille_1021x133_18_3_2019