Vi letar snabbt och smidigt reda på rätt förmåga

Att rekrytera förmågor av rätt slag är en kritisk faktor för ett företags framgång. Vi hjälper företag med rekryteringen och ansvarar för hela processen, från att kartlägga uppdraget till att ingå arbetsavtalet.

Redan våra 30 år av rekryteringskompetens borgar för kvalitet. Därför beviljar vi alltid garanti för våra rekryteringstjänster. 

Visste du att du också kan använda inhyrd personal som en behändig rekryteringskanal? Varje år får cirka 20 procent av de arbetstagare som vi hyr ut fast anställning hos våra kundföretag.

 

Okomplicerad rekryteringstjänst

Genom vår okomplicerade samarbetsmodell hittar du snabbt och smidigt rätt förmågor till ditt företag. Vi ansvarar för hela rekryteringsprocessen och dess genomförande. Vi håller dig informerad om hur processen framskrider och du kan utan onödiga bekymmer fokusera på din kärnverksamhet.

 

Snabbare rekryteringsprocess

Rekrytering och att sköta rekryteringsprocessen kräver mycket tid och engagemang. Du får tillgång till vår långa erfarenhet och kompetens inom rekrytering. Vi söker och hittar snabbt rätt förmågor till ditt företag.  

 

Experter till ditt förfogande

Att hitta rätt förmåga spar pengar. Våra erfarna rekryteringsexperter hittar de arbetstagare som lämpar sig för situationen och behovet i just ditt företag. Du får också tillgång till hela Eezy Oyj omfattande tjänster, såsom personbedömning, direktsökning och personalcoachning.

 

Vill du veta mer om våra rekryteringstjänster? 

 

Varför rekryteringstjänst?

Snabbhet

Vi hittar snabbt och smidigt kompetenta arbetstagare till ditt företag. Vi ansvarar för en smidig rekryteringsprocess och håller dig informerad.

Expertis

Genom rekryteringstjänsten säkerställer du att arbetstagarnas kompetens motsvarar behoven i ditt företag. Vi ser till att du hittar de bästa förmågorna för olika uppgifter – oberoende av kravnivån.

Kontinuitet

Att hyra personal ska under alla omständigheter vara rättvist, både för arbetstagaren och för företaget som använder inhyrd arbetskraft.

Lokal förankring

Vi verkar lokalt och känner arbetsmarknaden och arbetskraftssituationen i din region. Våra lokala företagare arbetar i nära samarbete med dig.

Eezy VMP:s rekryteringstjänster i siffror

2000
rekryteringar
Inom alla branscher 

Rekryteringsproffs

 100

Önskar du mer information om rekryteringstjänsterna? Vilka dina behov än är kan Eezy VMP hjälpa dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.