Staff Plus Oy

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, ravintola-alalle keskittynyt henkilöstöpalveluyritys, vuositasolla teemme yhteistyötä noin 300 asiakasyrityksen ja yli 1400 työntekijän kanssa.

kuvitus-yritys

Monia mahdollisuuksia

Olemme erikoistuneet löytämään asiakkaillemme ammattitaitoista henkilökuntaa ja työntekijöillemme tarpeen mukaan lyhyt- tai pitkäaikaista työtä. Kauttamme saa ammattitaitoista henkilökuntaa kaikkiin ravintola-alan tehtäviin.

Staff Plussan osana toimii Esimiespankki, joka on erikoistunut esimiestason suorarekrytointeihin. Esimiespankki tarjoaa työpaikan vaihdosta tai uransa kehittämisestä kiinnostuneille esimiehille mielenkiintoisen ja luotettavan tavan etsiä uusia haasteita. Työnantajille Esimiespankki on luotettava, vaivaton ja nopea tapa löytää motivoituneita esimiehiä.

Staff Plus Oy on osa VMP Oyj-konsernia

VMP Oyj on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.  VMP-konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu-, Staff Plus-, Personnel-, Eezy- ja Alina-brändit.

Yhteistyössä

banneri_HPL banneri_LUOKU banneri_VKD