Mikä on esimiespankki?

Esimiespankki on Staff Plus Oy:n tarjoama suorarekrytointipalvelu, joka on erikoistunut ammattitaitoisen henkilökunnan rekrytointiin ja välittämiseen. Verkostomme suo mahdollisuuden löytää lyhyelläkin varoitusajalla sopivat työntekijät vaativimpiinkin ravintola-alan tehtäviin.

kuvitus-esimiespankki

 

Vahvuutemme ja asiantuntemuksemme perustuu pitkäaikaiseen työskentelyyn ravintola-alan moninaisissa esimiestehtävissä. Esimiespankin kanssa asioiminen on helppoa ja vaivatonta. Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät ovat toimintamme lähtökohta.

Staff Plus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen henkilöstöpalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2001. Staff Pluss tarjoaa ravintola-alan yrityksille toimivia henkilöstöratkaisuja ja työntekijöille mielenkiintoisia lyhyt- tai pitkäaikaisia työsuhteita.

Toiminta-ajatus

Esimiespankki toimii head hunting-verkostona ja kohtaamispaikkana esimiestason rekrytoinnissa. Esimiespankki on HoReCa-alan esimiesten maksuton uraputki ja yhteistyökumppani työnhaussa. Esimiespankki tarjoaa työpaikan vaihdosta tai uransa kehittämisestä kiinnostuneille esimiehille mielenkiintoisen ja luotettavan tavan etsiä uusia haasteita.

Ammattitaitoista esimiestä etsivälle työnantajalle Esimiespankki tarjoaa vaivattoman ja nopean tavan löytää motivoituneita ammattilaisia. Esimiespankille annettu toimeksianto saavuttaa Esimiespankkiin rekisteröityneet työntekijät sekä Staff Plussan kautta myös kattavan kontaktiverkoston ravintola-alalla.