Toimipisteet

Porvoo

Osoite
Lundinkatu 18
06100 Porvoo
Puhelin (019) 560 1600
Sähköposti porvoo.vmp@eezy.fi

Eezy VMP Porvoo-Loviisa

fb logo Eezy VMP Porvoo

Porvoo – Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Eezy VMP Porvoo-Loviisa tarjoaa alueellaan henkilöstövuokraus-, rekrytointi– ja HR-asiantuntijapalveluita yli 15 vuoden kokemuksella. Kauttamme saat myös kaikki VMP Oyj -konsernin palvelut. Työnhakijoille tarjoamme elämäntilanteeseen sopivaa työtä eri toimialoilta aina keikkahommista vakituisiin tehtäviin. Porvoota ja sen lähialueita palvelevalla toimistollamme työskentelee kolme osaavaa henkilöstöpalvelualan ammattilaista. Toimintamme perustana ovat asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, henkilökohtainen palvelu ja ”hoituu”-asenne. Olemme avoinna ma-pe 8.00-16.00.

 

Jaanamaija Hapuoja, Eezy VMP-yrittäjä vuodesta 2003 // Tarttuu asioihin rennolla otteella ja vankalla henkilöstöpalvelualan kokemuksella, pienistä hätkähtämättä! EI-sanaa ei toimistolla kuulu. Kaikki uudet ideat ovat tervetulleita! Asiat hoituvat tehokkaasti ja luotettavasti. Intohimona alueen yritysten palveleminen ja haasteiden ratkaiseminen. Johtaa positiivisella vireellä joukkojaan edestäpäin ja maaliin päästään aina tavalla tai toisella.

Tiina Laukkanen, HR-asiantuntija vuodesta 2012 // Insinöörimäisesti ajatteleva, huumorintajuinen HR-asiantuntija, joka lähestyy asioita sieltä toisesta päästä: ensin eliminoidaan kaikki, mikä voi mennä pieleen, sitten hoidetaan hommat kuntoon. Työuralta löytyy työnjohto-, tuotannonsuunnittelu- ja asiakaspalvelutehtäviä sekä kotimaisissa että brittiyrityksissä. Rajojakin on kokeiltu onnistuneesti mm metsäkoneenkuljettajana myrskytuhoalueella. Tuotantotyö ja varsinkin teknologiateollisuus kuuluvat vahvimpiin kokemusalueisiin.

Hanna Malmberg, myyntipäällikkö vuodesta 2015 // Aina asiakaslähtöisesti ajatteleva asiantuntijamyyjä, jolla suurin kipinä syttyy, kun työntekijät ja asiakasyritysten tarpeet kohtaavat. Ylläpitää hyvää työilmapiiriä ja toivottaa jokaisen työelämän haasteiden kanssa painivan tervetulleeksi toimistollemme. Kokemusta erityisesti palvelusektorilta, mutta ratkaisukeskeisesti palvelee sinua kaikilla toimialoillamme. Tekee nopeasti sen mitä lupaa!

Henkilöstö

Tiina Laukkanen

HR-asiantuntija
Puhelin 050 576 5800
Sähköposti tiina.laukkanen@eezy.fi

Jaanamaija Hapuoja

yrittäjä
Puhelin 0400 843 394
Sähköposti jaanamaija.hapuoja@eezy.fi

Hanna Malmberg

myyntipäällikkö
Puhelin 044 981 2490
Sähköposti hanna.malmberg@eezy.fi

Palkkapalvelut (valtakunnallinen)

Puhelin 010 581 4051 (8,35snt/puh+16,69snt/min)
Sähköposti palkkapalvelut@eezy.fi
 

työntekijöiden palkka-asiat ma-pe klo 9-11

Laskutus (valtakunnallinen)

 

laskun sisältöön liittyvät asiat: palkkapalvelut@eezy.fi
laskun maksamiseen liittyvät asiat: luotonvalvonta@eezy.fi