Toimipisteet

Kokkola

Osoite
Rantakatu 9, 3.krs
67100 Kokkola
Puhelin 040 307 5231
Sähköposti kokkola@vmp.fi

Eezy Henkilöstöpalvelut Kokkola

fb logo Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Henkilöstöpalvelut Kokkola toimii Pohjanmaalla. Erikoistuneet asiantuntijamme tarjoavat yritysasiakkaillemme HR-palveluita mm. rekrytointeja, henkilöarviointeja, henkilöstövuokrausta, sekä koulutus- ja konsultointipalveluja. Tavoitteena on helpottaa asiakkaidemme liiketoimintaa, sekä luoda parempaa työympäristöä ammattilaistemme voimin. Toiminnassamme yhdistyvät paikallisen yrityksen notkeus ja suuren organisaation voimavarat. Olemme reilu ja rehellinen työnantaja, joka pyrkii tarjoamaan työntekijäasiakkaille eri elämäntilanteisiin sopivaa työtä sekä uusia uramahdollisuuksia.

Yhteydenotot

Työntekijät ja -hakijat: Jasmin Isohanni
Rakennusala (työntekijät ja yritysasiakkaat): Mika Ylänkö
Rekrytoinnit, henkilöarvioinnit, konsulttipalvelut: Jarno Juola tai Antti Martikainen
Muut palvelut yrityksille ja vuokraustarjouskyselyt: Jarno Juola tai Antti Martikainen

 

Henkilöstö

Mika Ylänkö

henkilöstökonsultti, rakennusala
Puhelin 044 976 1121
Sähköposti mika.ylanko@eezy.fi

Jarno Juola

aluejohtaja
Puhelin 040 307 5231
Sähköposti jarno.juola@eezy.fi

Antti Martikainen

konsultti
Puhelin 040 307 5232
Sähköposti antti.martikainen@eezy.fi

Palkkapalvelut (valtakunnallinen)

Puhelin 010 581 4051 (8,35snt/puh+16,69snt/min)
Sähköposti palkkapalvelut@eezy.fi
 

työntekijöiden palkka-asiat ma-pe klo 9-11

Laskutus (valtakunnallinen)

 

laskun sisältöön liittyvät asiat: palkkapalvelut@eezy.fi
laskun maksamiseen liittyvät asiat: luotonvalvonta@eezy.fi

Jasmin Isohanni

HR-assistentti
Puhelin 040 3075241
Sähköposti jasmin.isohanni@eezy.fi

Laura Rintamäki

henkilöstökonsultti
Puhelin 040 307 5242
Sähköposti laura.rintamaki@eezy.fi

VMP Edut

EtukorttiHei työntekijämme!

Haluamme tarjota teille parasta. Olemme rakentaneet VMP Etukortin, jolla saatte ensiluokkaisia etuuksia eri toimialoilta. Jokainen työntekijämme on oikeutettu henkilökohtaiseen etukorttiin. Varautukaa esittämään etuuteen oikeutta kortti ostosten yhteydessä. Yhteistyöyrityksiä päivitetään nettisivuille jatkuvasti.

 


dressmann_logo_red_pms186Dressmann
Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju joka kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten kaikki vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman hyvälaatuisia perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukuihin, markkinoiden parhain hinnoin. VMP-etukortilla Dressmannilta 15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).


medirexMedirex Oy


Fysioterapia alkututkimus 49 €
30 min hieronta 30 €
45 min hieronta 39 €

Tukipohjallispaketti 215 €
Sisältäen alaraaja-analyysin, mittatilauksena tehdyt tukipohjalliset, tukipohjallisten haun ja yksilölliset harjoitteet (norm. 252 €)


EasyFit Logo.fh11EasyFit Kokkola
EasyFit Kokkola tarjoaa VMP-Etukortilla aloitusmaksun 0€. Tule paikanpäälle ja näytä VMP-Etukorttia hyödyntääksesi edun. EasyFit Kokkola on monipuolinen liikuntakeskus Heinolankaaressa, jossa pääset nauttimaan liikunnan ilosta muiden kanssa. Tarjoamme laadukkaita palveluja edulliseen hintaan, vain 29,90€/kk. Kuukausihintaan kuuluu kuntosalin, ryhmäliikunnan sekä virtuaalituntien käyttö joka päivä klo 04.30 – 24.00. Tutustu kerran veloituksetta www.easyfit.fi/kokkola!


pedrinasPedrina´s Tex Mex Restaurant
VMP Etukortilla normaalihintaisen listaruoan ostajalle jätskipallo tai erikoiskahvi kaupan päälle!

 


Nissen_logo_2012_RBGNissen
Nissen tarjoaa VMP-Etukorttilaisille silmälaseihin ja vahvuuksilla oleviin aurinkolaseihin -10 % etuuden kampanjahintojen lisäksi. Nissenin myyjiltä saa ammattitaitoista apua parhaiden mahdollisten lasien löytämiseen. Kehyksien valintaan vaikuttaa oman maun lisäksi kasvojen muoto, linssien vahvuus ja muoto sekä mahdolliset allergiat – kaikki tämä otetaan huomioon Nissenillä. Hintojen läpinäkyvyys taataan yksinkertaisella linssien lisäominaisuuksien hinnoittelulla.


nice-logo1

Nice. Face&Body
Nice. Face&Body on laadukas kauneuden ja ihonhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kauneudenhoitopalveluja, luotettavasti asiantuntevien kosmetologien ja laadukkaitten tuotesarjojen avulla. Tarjoamme VMP-etukortilla -10% hoitojen hinnoista.


image-wearImage Wear
Image Wear on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut työasuja eri aloille jo vuodesta 1959. Yrityksen tuotevalikoima sisältää lähes 5000 tuotetta ja Image Wear on kasvanut useassa maassa toimivaksi alan edelläkävijäksi. Saman katon alta saat työhön kuin työhön soveltuvat vaatteet, suojaimet ja jalkineet valmiiksi painatettuina ja jopa lyhennettyinä/pidennettyinä. VMP etukorttilaiset saavat kaikista Image Wearin liikkeistä 15% alennuksen valikoimiin kuuluvista normaalihintaisista vaatteista, kengistä ja suojaimista.