Työntekijätarina: Ilkka – Töitä opiskelun ohella

Assistor Oy Ab:n Turun toimipisteessä työskentelevät viitisentoista VMP:läistä toimivat monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä esimerkiksi autonsiirtäjinä, varustelijoina, laadunvalvojina sekä lisäksi erilaisissa toimistotehtävissä. Yksi heistä on Ilkka Virolainen, joka on työskennellyt Assistorilla VMP:n kautta kesästä 2018.

Virolaisen työtehtäviin kuuluu uusien autojen siirto satamasta kentälle. Autonsiirtäjät huolehtivat nimensä mukaisesti autojen siirroista Assistorin alueella eri työvaiheissa. Virolainen kertoo työaikojen olevan joustavia ja tämä mahdollistaa opiskelun työnteon ohella.

”Kouluttaudun tämän työn ohella saman alan eli auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi. Sen jälkeen mistä sitä tietää, vaikka ylenisi tässä firmassa korkeampiin hommiin. Viihdyn Assistorilla, koska ryhmähenki on hyvä ja täällä on hyvä porukka. Meillä on hauskaa ja hyväntahtoista herjaa keskenämme, mitä työpaikalla kuuluu mielestäni olla”, Virolainen kertoo.

Virolainen on tyytyväinen saamaansa palveluun VMP:n kautta.

”VMP:n kautta hakeminen tähän työhön on ollut erittäin helppoa. Siellä on oltu vähintäänkin ystävällisiä, jossei jopa yliystävällisiä ja huomioonottavia. Olen tavannut VMP:llä mukavia ihmisiä ja minulla on aina sellainen fiilis, etten ole yksi lammas muiden joukossa. Sain myös VMP:ltä Marokkoon asti tekstiviestin, jossa oli synttärionnittelut. Se oli pieni ele, mutta tavallaan suuri ele.”

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja lähialueilla. Assistor on markkinajohtaja, johon luottaa yli 20 johtavaa automerkkiä. VMP on tehnyt yhteistyötä Assistorin kanssa vuodesta 2017. VMP toimii nykyään Assistorin ainoana palveluntarjoajana ajoneuvologistiikassa kaikilla neljällä paikkakunnalla: Hangossa, Turussa, Espoossa ja Nurmijärvellä.

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus