Työntekijätarina: Motonet

Motonet on ollut VMP:n valtakunnallinen kumppani vuodesta 2012 lähtien ja yhteistyötä tehdään myymälöissä ympäri Suomen. Laaja ja monipuolinen yhteistyö kattaa myös Broman Groupiin kuuluvan logistiikkakeskuksen, Broman Logisticsin. Motonet on tyytyväinen VMP:n kautta tuleviin työntekijöihin ja yhteistyö on toiminut erittäin hyvin.

 

Kaarinan Motonetin apulaispäällikkö Markus Keskitalo kertoo VMP:n tarjoavan heille henkilöstöön lisäapua esimerkiksi sesonkiaikoina. Motonet työllistää VMP:n kautta myös opiskelijoita, jotka tekevät töitä viikonloppuisin ja iltaisin extravuoroja.

”Työllistimme VMP:n kautta menneenä kesänä reippaita ja innostuneita nuoria, jotka työskentelivät meillä varaston ja myymälän puolella asiakaspalvelu- sekä kuorman purun tehtävissä. Olemme myös vakinaistaneet henkilön VMP:n kautta. Siitä oli suuri etu, että hän oli työskennellyt VMP:n kautta jo kesällä, koska talon tavat olivat valmiina hallussa”, Keskitalo kertoo.

Myös Salon Motonet antaa positiivista palautetta VMP:n työntekijöistä.

”Hoidan perehdytyksen varaston puolelle. Varamiespalvelun kautta tulevat työntekijät on ollut hirvittävän mukava perehdyttää. Olemme saaneet sellaisia työntekijöitä, keitä olemme hakeneet ja perehdytys on sujunut nopeasti”, kuvailee Salon Motonetin varastovastaava Jesse Mäki.

Vastuullista työskentelyä

Motonetin työntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja numeroiden pyörittely pitää olla hallussa. Lisäksi tarkkuus, huolellisuus, iloisuus ja ystävällisyys kuuluvat asiakaspalvelutyöhön.

”Kun myymälään tarvitaan lisää henkilökuntaa, käymme tarpeet esimiehen kanssa läpi. VMP:n kautta palvelu on nopeaa ja apu saapuu muutamassa päivässä. Olemme saaneet VMP:n kautta todella hyviä tekijöitä. Toivomme, että tulevat työntekijät olisivat kauan VMP:n palveluksessa, jotta voisimme käyttää samoja tekijöitä tarvittaessa”, Keskitalo jatkaa.

Salon Motonetin varastovastaava Jesse Mäki kertoo, että Motonetin luotettavuus työnantajana näkyy myymälässä tyytyväisinä työntekijöinä ja iloisena asiakaspalveluna.

”Motonetin ilmapiiri on siksi niin hyvä, koska meillä on avoin ja rehellinen työilmapiiri sekä luotettava työnantaja. Ne luovat varmuutta ja hyvää fiilistä. Hyvä tunne välittyy asiakkaille siitä, kun meillä työntekijöillä on hyvä yhteishenki ja auttamisen meininki. Silloin myös asiakaspalvelu on rennompaa. Kaikista parhaimmat työpäivät koostuvat siitä, kun saa luotua hyvän fiiliksen asiakkaalle ja myytyä sen kokonaisuuden, mitä asiakas tulee hakemaan”, Mäki tiivistää.

Motonet kuuluu osaksi Brouman Group Oy:tä, joka pitää sisällään esimerkiksi myös Broman Logisticsin ja AD- varaosamaailman. Tavallisen kokoisessa Motonet-myymälässä on 50 000 tuotetta taloustavaroista puutarhatavaroihin ja auton varaosiin. Motonetissa työskentelee noin 1500 työntekijää. Motonet -myymälöitä on Suomessa reilu 30 kappaletta ja yksi myymälä Tallinnassa.

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus