Työntekijätarina: 10 vuotta keikkaa Hartwall Arenalla

Hartwall Arenan kaikki järjestyksenvalvojat ovat VMP:n kautta duunissa. Tapahtumiin tullessa ulkona on lipuntarkastajia ja tehdään turvatarkastukset. Millainen on järkkärin työpäivä Hartwall Arenalla?

VMP:n pitkäaikainen työntekijä on tehnyt keikkaa Hartwall Arenalla yli 10 vuoden ajan muiden töiden ohella.

” VMP on pitkäaikainen työnantajani. Järjestyksenvalvojana työskentely on rutiininomaista työtä. Tänne on aina helppo ja kiva tulla töihin. Tässä työssä työkaverit vaihtelevat, mutta ydinporukka pysyy samana”, kertoo järjestyksenvalvojana työskentelevä VMP:n työntekijä.

”VMP:n kautta saa vuorot hyvin varattua. Jos vuoroja pitää vaihtaa tai tulee esteitä päästä töihin, niin ne saa aina järjestettyä. VMP:n kanssa on sujunut hyvin!”

Järjestyksenvalvojien ensimmäinen tehtävä on rakentaa ulos aidat, joissa suoritetaan myöhemmin turvatarkastukset. Aitojen rakentamisen jälkeen pidetään työntekijöille briiffi, jossa selviää työvuoron aikana tapahtuvat asiat.

” Briiffissä käydään läpi illan tapahtuma ja siihen kuuluvat mahdolliset erikoisjärjestelyt. Lisäksi vuoroon voi saapua uusia työntekijöitä, niin heidät perehdytetään. Sitten ruvetaan hommiin.”

Kuukauden työntekijän palkitseminen

VMP palkitsee kerran kuukaudessa kuukauden työntekijän Hartwall Arenalla. Kuukauden työntekijän palkinnon ojentaa Hartwall Arenan turvallisuuspäällikkö Leo Vilkka.

”Minulla on tapahtumasta riippuen apunani 80-130 järjestyksenvalvojaa erilaisissa tehtävissä. Panostamme asiakaspalveluun ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Meillä on ollut tapana palkita kerran kuussa kuukauden työntekijä. Tämän kuun palkinto menee tälle meidän pitkäaikaiselle järjestyksenvalvojallemme, joka on tänään ollut ulkona pakkasessa turvatarkastuksissa. Hän on yksi vakituisista vetäjistämme siellä ja työskentelee myös muissa tehtävissä. Turvatarkastus on tärkeä paikka ja sinne vaaditaan päteviä ihmisiä töihin, jotta hallissa olisi kaikille turvallista. Olen erittäin tyytyväinen hänen työskentelyynsä”, Vilkka kertoo.

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus