ASIAKASTARINA: Oy Woikoski Ab

Oy Woikoski Ab haluaa olla vetovoimainen työyhteisö, jossa työntekijä on oman alueensa luotettu osaaja

Oy Woikoski Ab on suomalainen perheyritys, jolle tärkeää on toimiva ja osaava organisaatio. Toimimme ainutlaatuisella toimialalla kaasujen valmistajana. Lisäksi tarjoamme monipuolisia matkailu- ja tapahtumapalveluita Woikoski Feeling –brändillä. Toimintamme on siten erittäin monipuolista ja osaajia tarvitaan monelta sektorilta. Olemmekin voineet luottaa osaavaan rekrytointipalveluun, on sitten kysymys kaasutoimialan tuotannon työntekijöistä, erilaisista asiantuntija- tai esimiestehtävistä tai matkailupalveluiden tarpeista hevospalveluiden tai automuseon erityisosaajineen.

Haluamme toimivan organisaation, jossa jokainen tietää ja tuntee oman työnsä vaikutuksen lopputulokseen. Suuri merkitys on toki järjestelmillä ja laitteilla, mutta mikään ei toimi ilman osaavaa henkilöstöä. Päämäärämme ovat tyytyväiset asiakkaat. Meille on merkityksellistä, kuka meillä työtä tekee, siksi kumppanimme on Eezy. Yhteistyötä on tehty jo yli viisitoista vuotta  ja olemme olleet tyytyväisiä Eezyn toimintaan ja palveluun.

Eezy on osannut sanoittaa tarpeemme, toiminut ripeästi ja heidän kauttaan olemme saaneet hyvät tekijät erilaisiin tehtäviin. Olemme käyttäneet henkilöstövuokrauspalvelua, hakeneet heidän avullaan kesätyöntekijöitä, rekrytoineet heidän kauttaan pitkäaikaisiin työsuhteisiin, hälyttäneet heidät myös apuun, kun tarve on esim. sairastapauksissa tullut lyhyellä varoajalla. Meille on myös tärkeää, että Eezy-konsernin palveluita on tarjolla ympäri Suomen, koska toimimme useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea, ja yhtenäiset toimintatavat sujuvoittavat niin esimiesten kuin HR-osastonkin tekemistä.

Osa tekijöistämme on vuokratyöläisiä, valtaosa Woikosken palveluksessa suoraan. Moni heistäkin aloittanut Eezyn kautta, ja kun tarve, tehtävä ja henkilö ovat kohdanneet, olemme vakinaistaneet henkilön.

Keskitytään ydinbisnekseen

Yhteistyö on toiminut hyvin, me saamme keskittyä ydinosaamiseemme ja toiminnan kehittämiseen, sillä välin, kun henkilöstön ammattilainen, VMP etsii meille sopivat työntekijät, haastattelee heidät ja sen jälkeen esittelee soveltuvat kandidaatit, joista valitsemme haastatteluiden kautta mielestämme parhaat.  Tämä toimintamalli sopii meille loistavasti ja yhteistyömme Eezyn kanssa toimii hyvin.

Oy Woikoski Ab

  • Perustettu 1882
  • Henkilöstöä n. 190
  • Liikevaihto N. 60 Meur
  • Toimipisteet Voikoski, Kokkola, Varkaus, Oulu, Järvenpää, Pirkkala

Kaipaatko lisätietoa asiakascaseistamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää.