ASIAKASTARINA: KASLINK

Kaslink Oy

  • Perustettu 2001
  • Henkilöstöä 120
  • Liikevaihto 58,1 milj. euroa
  • Pääasiallinen toiminta-alue Suomi, vientiä lisäksi noin 20 maahan Euroopassa.

 

Kaslink on kotimainen Kukkosen perheen omistuksessa oleva meijeri, joka on keskittynyt nestemäisten maitotuotteiden, juomien ja kastikkeiden valmistukseen. Pääasiallinen markkina-alue on Suomi, josta tulee noin 90 % koko liikevaihdosta. Vajaa 10 % tuotannosta menee Euroopan vientiin.

Tulevaisuuden kasvua haetaan uusista innovaatioista


”Perheyrittäjyys näkyy positiivisena asiana asiakkaidemme suuntaan, olemme joustava ja nopea liikkeissämme. Perinteisestihän meijerit toimivat Suomessa osuuskuntaperiaatteella. Onkin harvinaisempaa, että ylipäätään on olemassa yksityisomisteinen meijeri kuten Kaslink”, kertoo johtaja Matti Kukkonen.
Laadukkaan kotimaisen maidon lisäksi Kaslinkin toiminnan keskiössä ovat yrityksen noin 120 työntekijää.


”Tavoitteemme on, että töihin on aina mukava tulla, motivaatio kohdillaan. Haluammekin jatkuvasti panostaa ihmisten hyvinvointiin niin oman väen kuin VMP:läistenkin osalta”, Matti kertoo.
”Alkujaan yhteistyömme VMP:n kanssa lähti liikkeelle rekrytointien kautta vuonna 2007, jolloin yritystoimintamme singahti nousuun ja tarvitsimme valtavasti uutta työvoimaa. VMP oli tuolloin meille tärkeä voimavara ja uusien tekijöiden avulla saimme siirrettyä omia resurssejamme muihin tehtäviin”, kertoo Kaslinkin henkilöstöasioista vastaava Maire Kukkonen.


Kaslinkilla koetaan, että paikallisuus ja VMP-yrittäjän vahva ammattitaito sekä toimialatuntemus ovat olleet omiaan pitkän ja menestyksekkään yhteistyömallin rakentamisessa. Nykyään VMP:läisiä käytetään erityisesti sairastapauksissa ja kiirekausina.


”VMP helpottaa omaa rekrytointiprosessiamme kun henkilöt on jo valmiiksi haastateltuja. Paikallinen VMP-yrittäjä Kirsi Lantta tuntee yrityksemme, ihmiset ja tarpeemme. VMP:llä tiedetään mihin paikkoihin meillä voidaan porukkaa ottaa ja mitä työtehtävät pitävät sisällään. VMP avulla löydämme oikeat henkilöt oikeaan paikkaan”, Matti kertoo.


”VMP:llä kulttuuri on se, että he toimivat näissä asioissa nopeasti ja ovat äärimmäisen palvelualttiita. Ei ole väliä mikä kellonaika on kyseessä, he hoitavat asiat aina loppuun asti vaikka työajan jälkeenkin. Hyvin nopealla varoitusajalla, jopa kahdessa tunnissa olemme saaneet ihmisiä töihin ja näin varmistettua tuotannon jatkuvuuden”, Maire jatkaa.


VMP:n vahvasta toimialatuntemuksesta kertonee jotain sekin, että Maire ja Kirsi ovat päätyneet täsmälleen samaan henkilövalintaan työntekijäpoolista toisistaan täysin tietämättä.
”Yleisesti pärjäämme aika pitkälle omalla väellä, mutta aina sattuu odottamattomia asioita – VMP turvaa taustamme näissä tilanteissa. Uuden rekrytointitarpeen ilmetessä on helpottavaa tietää, että osaava ammattilainen on nopeasti käytettävissämme. Kaikkinensa olemme yhteistyöhön tyytyväisiä ja tänäkin vuonna olemme noin kahden henkilötyövuoden verran hyödyntäneet VMP-osaajia tuotannossamme”, Maire toteaa.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää.

 

Kaipaatko lisätietoa asiakascaseistamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää.