Työntekijätarina: Kalle – hieno uratarina

Pullojen pesijästä yrityksen johtoon VMP:n avulla

Menestystarinoilla on tapana kehittyä pienestä siemenestä ja tuottaa ajan kanssa hedelmää. Varamiespalvelu on oikea kumppani yrityksen ja työnhakijan kohtaamiselle. Tästä oivana kasvutarinan esimerkkinä Polar Spring Oy:n ja VMP Lahden symbioosi. Tämän toveruuden ansiosta Polar Springin työntekijä Kalle Rajakangas eteni määräaikaisesta toimistovesiautomaattipullojen pesijästä yrityksen tuotannon ja myynnin johtoon tehdaspäälliköksi.

-Muutimme maalta kaupunkiin vuonna 2001. Olin noin 19-vuotias pojankloppi ja aloin pohtia, mitä tekisin. Töitä teki mieli tehdä ja kaverini vinkkasi, että kannattaa käydä kysymässä VMP:lta töitä.

Rajakangas onnistui työllistymään VMP Lahden kautta vesiteollisuuden alalle ja on tällä polulla edelleen. Yrityksen menestys on ollut moninainen vuosien varrella, mutta Rajakangas on pysynyt kiinni sisukkaasti muutosten pyörteissä. Polar Spring Oy on nykyään menestyvä kotimaista lähdevettä myyvä yritys.

-Matka VMP:n kautta tänne on ollut haastava, mutta hauska. Olen saanut tehdä koko ajan jotain erilaista ja työni on ollut hyvin näkyvää.

Kesä on sesonkiaikaa, jolloin työvoimaa tarvitaan enemmän. Työvoiman hankinnassa yritys kääntyy VMP:n puoleen.

Kelkka on kääntynyt toiseen suuntaan ja työvoimaa tarvittaessa otamme aina yhteyttä VMP:hen. Meillä on kova luottamus heidän osaamiseensa, eikä meillä ole ollut tarpeita rekrytoida muualta. Kumppanuus VMP Lahden kanssa on ollut erittäin syvää yhteistyötä. Työntekijät, jotka tulevat heidän kauttaan ovat olleet soveltuvia tehtäviimme. Vesiteollisuuden ala on hieman erilainen teollisuuden ala, mutta olemme saaneet hyvin hahmotettua VMP:n yrittäjien kanssa, millaisia henkilöitä tehtäviin haetaan. Olemme mätsänneet todella hyvin.

Myös Varamiespalvelu Lahden yrittäjä Sirpa Kilpeläinen ylistää Rajakankaan kunnioitettavaa etenemistä.

-Hän on oppinut tuntemaan tuotannon sekä toimiston eri työvaiheet. Yhteistyö Polar Spring Oy:n kanssa on hienoa. On mahtavaa saada auttaa Kallea ja tätä yritystä jatkossakin henkilöstöasioissa, Sirpa Kilpeläinen kertoo.

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus