ASIAKASTARINA: HYRLES

Hyrles Oy

  • Perustettu 1989
  • Henkilöstöä 159
  • Liikevaihto n. 16 milj. euroa
  • Tuotantoyksiköt Lohjalla ja Virossa Harjumaalla

Motivoituneet tekijät ja teknologia kasvun mahdollistajina

 

Mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistaja Hyrles Oy toimii kansainvälisesti kilpailulla alalla, jossa tuotanto- ja kustannustehokkuus ovat ratkaisevassa asemassa. Yrityksen toimitusjohtaja Juhani Hyry toteaa, että kansainvälisyys mahdollistaa kuitenkin tulevaisuuden kannalta hyvät näkymät, kun kauppa ei ole pelkästään kotimaahan sidottua. Kasvavan liiketoiminnan mahdollistamiseksi yritys luottaa VMP:hen, pitkäaikaiseen paikalliskumppaniinsa.

 

Hyrles on tehnyt VMP:n kanssa menestyksekästä yhteistyötä jo 15 vuoden ajan. VMP on yhteistyön alusta asti löytänyt kasvavalle yritykselle osaavia ja motivoituneita tekijöitä, jolloin yritys on itse voinut keskittyä olennaisimpaan, eli liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Hyry mainitsee Hyrlesin valttikortiksi joustavan yhteistyön niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Yrityksen toiminnan ytimessä on, että lupaukset lunastetaan. Eikä käsiä heti heitetä pystyyn, kun asiakkaalta tulee hieman haasteellisempi tilanne. Tällöin luotettavan henkilöstökumppanin tuki on kriittistä.

 

”VMP pystyy toimittamaan meille kiireeseen työntekijän, jolloin oma joustavuusasteemme nousee ja pystymme sopimaan asiakasprojektien aloittamisia nopeammin. Itsellämme meillä menisi väen etsimiseen aikaa, helposti kuukausikin pelkkään haastatteluruljanssiin. Nyt meidän ei tarvitse kuin kertoa VMP:lle kuinka monta ja minkä tyyppisiä osaajia tarvitsemme ja seuraavalla viikolla nämä työntekijät ovat jo meillä. Reagointinopeutemme on tämän kautta kasvanut huomattavasti. VMP:n paikallisuus ja luottamus heidän palveluvalmiuteen ovat arvostamiamme asioita”, Hyry kertoo.

 

Toiminnassaan Hyrles panostamaa jatkuvasti automaatioasteen nostoon, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että työntekijöitä tarvittaisiin vähemmän. Tehostuneella automaatiolla ja koneiden paremmalla tuotantokapasiteetilla yksittäinen työntekijä saa aikaan enemmän.

”Yrityksen pitää olla timmissä kunnossa niin koneiden kuin ihmistenkin osalta. Toimintatapoja ja tekniikkaa päivitetään ja kehitetään säännöllisesti vastaamaan entistä paremmin markkinan tarpeeseen ja ihmisten työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota. Yhdessä nämä muodostavat hyvän symbioosin.”

 

Hyry vannoo jatkuvan kehityksen ja itsensä haastamisen nimeen. Tätä hän vaatii sekä itseltään että muilta hyrlesiläisiltä, niin oman talon väeltä kuin VMP:läisiltä.

 

”Kehitykseen panostamisella ja menestymisellä on suora syy-seuraussuhde; niin kauan kun kehitystä tapahtuu, tapahtuu myös menestystä. Tällä alalla pieni pakko auttaa venymään parhaimpaan, silloin syntyy yleensä parhaat tulokset.

 

On ollut ilo huomata, että VMP:n kautta löytyy ammattimaisia tekijöitä, jota tuovat osaamisellaan lisäarvoa yritykseemme. Parhaat tekijät olemmekin mahdollisuuksien mukaan rekrytoineet suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen.”

 

”Olemme kasvuhakuinen yritys ja tulemme jatkossakin hyödyntämään VMP-kumppanuutta liiketoimintamme ja tuotannon sujuvuuden varmistamiseksi. Hyvän potin sattuessa tiedämme, että voimme ottaa projektin turvallisin mielin hoidettavaksi, sillä VMP:n kautta saamme osaavat tekijät nopealla aikataululla ja saamme helposti suhteutettua kiirehuippujen työmäärää. Tämä madaltaa myös yrittäjän kynnystä ja avaa ovia uusille liiketoimintamahdollisuuksille”, Hyry summaa.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää?

 

Kaipaatko lisätietoa asiakascaseistamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää.