VMP:n juhlavuoden tekijät

VMP:n juhlavuosi koostuu monenlaisista tekijöistä ja tarinoista


Hanna Malmberg toimii myyntipäällikkönä Porvoon VMP:llä. Hänen ensimmäisiä asiakkaitaan oli hänen miehensä, Tommy Malmbergin, yritys.
Hanna Malmberg toimii myyntipäällikkönä Porvoon VMP:llä. Hänen ensimmäisiä asiakkaitaan oli hänen miehensä, Tommy Malmbergin, yritys.

Menestystä ja suhdekuvioita idyllisessä Porvoossa

Porvoon VMP:llä työskentelee tyytyväinen yrittäjä Jaanamaija Hapuoja ja parasta mahdollista palvelua nauttiva asiakas Tommy Malmberg. Tommy on tehnyt yhteistyötä VMP:n kanssa jo vuodesta 2001. Yhteistyötä on tehty niin tilausravintolan kuin nykyisen liiketoiminnan Suomen Teollisuusmyynnin kanssa. Porvoon VMP:llä työskentelee myös työhönsä harjaantunut myyntipäällikkö Hanna Malmberg. Hanna tuli taloon vuonna 2015 uusien haasteita etsien.

”Henkilöt, jotka ovat tulleet Varamiespalvelun kautta meille töihin ovat poikkeuksetta menestyneet hyvin töissään ja heidät on palkattu meille vakituisiksi työntekijöiksi ajan saatossa. He ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan.”

Tsekkaa koko tarina alla olevasta videosta!

 

15 vuotta VMP:n riveissä

Ritva Lammi on työskennellyt monilla aloilla VMP:n kautta.
Ritva Lammi on työskennellyt monilla aloilla VMP:n kautta.

Porvoon VMP sai ensimmäiselle työkeikalleen 15 vuotta sitten tekijän, joka työskentelee vieläkin VMP:llä. Ritva Lammi on välillä vakinaistunut asiakasyritykseen, mutta palannut aina tilanteiden muuttuessa takasin.

”Töitä mä tulin hakemaan ja töitä mä olen saanut!”

Ritvan matkasta lisää alla olevassa videossa.

 

Töitä ympäri Suomea

Hanne on työskennellyt VMP:n kautta ympäri Suomea erilaisissa tehtävissä.

Hanne on työskennellyt VMP:llä yli 10 vuoden ajan. Hänen matkansa VMP Varamiespalvelulla on ollut työntäytteinen. Ensimmäisiä muistoja nousee pintaan vuodelta 2006, jolloin kesätöiden hakeminen oli ajankohtaista. Kyseisenä kesänä Hanne sai monipuolista työkokemusta eri aloilta ja hän työskenteli mm. kaupan kassalla, laivahyttisiivoojana sekä tarjoilijana.

”Mitä enemmän tein töitä, sitä enemmän minulle niitä tarjottiin. Tämä kertoi siitä, että olin aina selvinnyt tekemistäni hommista ja vaikeusaste lisääntyi. Työtä oppi työssä, jolloin pääsi tekemään hankalampia työkeikkoja.”

Mitä kaikkea 10 vuoden työskentely on tuonut tullessaan? Katso video!