Pinja – asiakkuuspäällikkö

pinja talikka

Pinjan rekrytointiprosessissa loisti aito kiinnostus

Pinja Talikka laittoi hakemuksen matkaan asiakkuuspäällikön paikasta JCDecauxilla. Rekrytointia hoitaneesta VMP Varamiespalvelusta otettiin yhteyttä, ja kuukauden kestäneen monimuotoisen haastatteluprosessin jälkeen hän sai kuulla iloisia uutisia.

VMP:n asiantuntijat auttoivat ja sparrasivat Pinjan rekrytointiprosessin läpi. Vaikka asiakkuuspäällikön työnkuva erosi aiemmasta työkokemuksesta, toi monipuolinen rekrytointiprosessi Pinjalle mahdollisuuden näyttää kykynsä.

Yhteydenpito ei ollut pelkkää tiedottamista, vaan myös sparrausta ja neuvomista. Sain esittää vapaasti kysymyksiä ja sain niihin kattavia vastauksia.

Monimuotoinen haastatteluprosessi

Kiinnostavan paikan löydyttyä rekrytointiprosessi alkoi CV:n ja hakemuksen lähettämisellä. Se johti haastattelukutsuun VMP:n toimistolle. Asiantuntijat kertoivat Pinjalle lisätietoa haettavasta työtehtävästä ja seuraavista askelista. Seuraavana olivat vuorossa haastattelut JCDecauxin edustajien kanssa. Pinjan mukaan VMP oli vahvasti mukana koko rekrytointiprosessin ajan.

Yritykseen oltiin samaan aikaan rekrytoimassa useampaa työntekijää ja henkilöiden keskinäiseen dynamiikkaan, rooleihin ja työtehtäviin kiinnitettiin paljon huomiota, Pinja kertoo.

Pääsin keskustelemaan yrityksen edustajien kanssa ja syventymään työtehtäviin. Sen myötä kiinnostuin paikasta entistä enemmän.

”Koin, että VMP oli aidosti kiinnostunut”

VMP:n asiantuntemus ja kiinnostus sekä työnhakijaa, tulevaa työnantajaa että alaa kohtaan yleisesti vakuuttivat Pinjan. Rekrytointiprosessista ja onnellisesta lopputuloksesta jäi erittäin positiiviset fiilikset.

”Suosittelen ehdottomasti VMP:tä. Kokemustani ja tätä tunnetta siivitti eniten asiantuntemus ja rehellinen aito kiinnostus, joka heillä oli tämän matchin löytämiseksi.”

– Koin, että VMP:n henkilökunta oli ehdottoman ammattitaitoista – he tiesivät paljon rekrytoivasta yrityksestä, toimenkuvasta ja alasta yleisesti. Heidän rooli oli hyvin vahvasti läsnä koko rekrytointiprosessin ajan ja yhteydenpito oli tiivistä, Pinja kuvailee.

 Katso vielä koko Pinjan Kokemuksia.fi -haastattelu alla olevasta videosta!