Jare – Mies paikallaan

jare-600-300

Motivaatiota työssäni minulle tuovat onnistumiset, hyvä työyhteisö, ja ylipäätänsä hyvä meininki töissä.

Parasta VMP:llä työskentelyssä on se, että tarjolla on paljon monipuolisia hommia, ja työmaita on useita ja erilaisia. Asiointi VMP Pohjanmaan kanssa on ollut helppoa ja ystävällistä. Luvatuista ja sanotuista asioista pidetään aina kiinni, ja tehdään mitä luvataan. Yhteistyömme on ollut reilua, minua on kuunneltu ja otettu huomioon tasapuolisesti: sekä asiakkaan että toimiston puolesta. 

Uskon, että monilla on vuokratyöstä huonompi mielikuva, kuin mitä se on. Työt ovat kilpailukykyisiä joka suhteessa minkä tahansa muun työn rinnalla. Minulla on itselläni niin hyvät kokemukset! Motivaatiota työssäni minulle tuovat onnistumiset, hyvä työyhteisö, ja ylipäätänsä hyvä meininki töissä. 

Olen työskennellyt rakennusalalla pienen ikäni, ja yrittäjänä jo 15 vuotta. VMP:n kautta ja sertifikaatin ansiosta minulle on tullut paljon uutta työtä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Minut on koulutettu myös aina asiakkaan puolelta jokaisen työtehtävään. Koulutus on poikinut lisää töitä, josta on tietysti jokaiselle osapuolelle hyötyä.  Haluan keskittyä työn tekemiseen ja omanlaisen aikataulun ja arjen rakentamiseen. VMP:n kautta Pohjanmaalla olen saanut kaiken tämän ja vielä päässyt kehittymään ammatillisesti, kun VMP tarjosi rakenteiden tiivistäjän tutkinnon minulle. 

Erityiskiitokset menevät Pohjanmaan toimiston rehdille meiningille. Antti on hyvä, rehti ja reilu tyyppi!

virtanen_jare

Haluatko Jaren töihin?

Jarella on voimassaoleva VTT:n vedeneristys- sekä rakenteiden tiivistäjän sertifikaatti. Vankalla kokemuksella vedeneristys, laatoitustyöt, silikonisaumaukset, uudis- ja saneerauskohteet käyvät yhtä hyvin.  Jarella on viimeisin ammattilaisen tietotaito myös rakenteiden tiivistäjän työtehtäviin. VMP huolehtii toimeksiannoista ja niiden taustalla olevista ehdoista samalla kun Jare keskittyy olennaiseen. Yhteistyö on hyvä esimerkki siitä mitenkä parhaimmillaan eri tahot voivat toimia kaikille tehokkaalla ja modernilla tavalla. On hienoa, että Jare on osa VMP-yhteisöä.

Saat myös halutessasi suosittelijoita toteutuneilta työmailta! Kannattaa olla yhteyksissä ja varata ammattilainen palvelukseesi, urakka- tai tuntihinnalla. Jaren palveluista ja saatavuudesta voit kysellä Mika Ylänkö 044 976 1121.

Lue kaikki muut työntekijätarinat tästä!