Tero – Monitoimityöntekijä

L_T_korjausrakentaminen_600x300

Parasta työssäni on oman kädenjäljen näkyminen

Parasta alalla on oman kädenjäljen näkyminen sekä tyytyväiset ja iloiset asiakkaat.

En haluaisi työskennellä minkään muun vuokrafirman kautta. Mielestäni VMP Kuopion HR-koordinaattorit Satu Vessonen ja Satu Väisänen ovat toimineet todella ammattitaitoisesti ja heidän palvelunsa on nopeaa ja iloista.

Jännittävin hetki töissä oli, kun löysimme työkavereiden kanssa vanhan osittain tulipalossa tuhoutuneen omakotitalon rakenteista vanhoja valokuvia, päivämääriä ja kirjoituksia talon rakennusvaiheesta. Annoimme ne talon nykyiselle omistajalle.

Isona minusta tulee eläkeläinen – ensimmäinen, joka jää eläkkeelle Kuopion VMP:n leivistä 🙂

 

Tero_Savila_200x280Tero Savila

Tero Savila on vuonna -77 syntynyt monitoimihenkilö. Hän on ammatiltaan ravintolakokki, mutta työelämä on vienyt erilaisten tehtävien myötä Lassila & Tikanojalle vahinkosaneeraus -puolelle. Tero on työskennellyt vuodesta 2009 alkaen Kuopion VMP:n kautta eri alojen tehtävissä, pääosin rakennusalalla.

Tällä hetkellä L&T:llä työhtehtäviin kuuluvat muun muassa vahinkojen purkaminen ja korjausrakentaminen.

 

Lue kaikki muut työntekijätarinat tästä!