Hae itsellesi töitä!

Ajankohtaista

Tavataan somessa!

Haemme asiakkaallemme #Nummela'an kesätyöntekijää tuotannon kytkentä- ja kokoonpanotehtäviin: https://t.co/AVEIKDk1tH #kesätyö #duunit #työ https://t.co/RGxC0YK70Q
Haemme Porin alueelle asiakaspalveluhenkistä IV-huoltopäällikköä asennusliiketoiminnan vahvistukseksi. Asiakaskohteet ovat teollisuus- ja toimistokiinteistöjä. Tehtävässä vastaat tarjouslaskennasta, myynnistä ja pienprojektitöiden tuloksellisesta johtamisesta, sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä. Lisätietoja työpaikasta kommenteissa!
Aikajanakuvat Tässä juttu meistä Etelä-Karjalan Yrittäjät –lehdessä! Mukana VMP Lappeenranta-Imatran yrittäjä Merja Teitto ja asiakas Rikkilän leipä!
Aikajanakuvat ARVONTA! VMP Varamiespalvelu on ollut pitkäaikainen Superpesiksen yhteistyökumppanina jo 15 vuoden ajan. Nyt järjestämme maanantain kunniaksi arvonnan: tykkää kuvasta ja kirjoita kenen kanssa lähtisit Superpesis-matsiin!

Arvomme neljälle onnekkaalle kahden lipun setin tämän kauden miesten tai naisten runkosarjan Superpesisotteluun. Liput arvotaan ...
VMP - Tervetuloa tutkimaan avoimia työpaikkojamme! Tälläkin hetkellä meillä on yli 300 työpaikkaa auki ympäri Suomea! Tsekkaa avoimet työpaikat vaikka kahvikupillisen äärellä ☺️☕
Selaile avoimia työpaikkoja ja jätä työhakemus.
VMP Suomi työpaikkoja vmp.fi!
Nyt sitä lämpöä riittää ympäri Suomea 😍 Muista ulkoilla ja nauttia viikonloppuna mahdollisimman paljon, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua just sulle! 😎😍☀️ #viihdy #viikonloppu
Turun tiimipalaverissa on herkut kohdillaan 😍🍰 #tiimipalaveri #duuneistöis #viihdy
If Vahinkovakuutusyhtiö etsii vielä vahvistusta asiakasneuvoja -tiiminsä Espooseen! Päätyötehtäväsi on varmistaa, että jokainen asiakas on vakuutettu oikein. Tutustu työpaikkaan kommenteissa olevan linkin kautta ja HAE!
Haemme Kymijoen Työterveys Oy:lle talouspäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnosta ja toimintojen kehitystyöstä. Lue lisää työpaikasta, linkki kommenteissa. Tartu tähän mahtavaan tilaisuuteen!
Haemme Caverionille projektinhoitajaa vesivoimaliiketoimintayksikköön Rovaniemelle. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Hae tehtävää 21.05.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kommenteissa olevan linkin kautta!
Haemme Caverionin projektikeskukseen Helsinkiin LVI-suunnittelijaa. Toimenkuva sisältää IV-työkuvasuunnittelua, konehuonesuunnittelua 3D:nä. Tehtävää voidaan laajentaa myös hankekehityshankkeiden suunnittelutehtäviin sekä IV-suorakaideosien mitoitukseen ja suunnitteluun. Hae tehtävää 28.5.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kommenteissa olevan linkin kautta!

Load More