Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftLVI-suunnittelija
BeskrivningHaemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-suunnittelijaa huollon ja ylläpidon yksikköön Keravalle Vastaat Etelä-Suomen huollon ja ylläpidon sekä urakoinnin kohteiden suunnittelusta. Työ sisältää mm. kaukolämpöpakettien saneerauskohteiden mitoitusta ja suunnittelua, teollisuuden tuotantoon liittyvien ilmastoinnin kohdepoistojen suunnittelua sekä lämmön talteenottoon ja energiansäästöön liittyviä projekteja. Suunnittelet myös putki- ja ilmastointisaneerauskohteita sekä osallistut KVR-urakoiden suunnitteluun
UtbildningSinulla on LVI-teknikon tai -insinöörin koulutus sekä vahvaa kokemusta LVI-alan tehtävistä. Sinulla on käyttökokemusta erilaisista suunnitteluohjelmistoista sekä mahdollisesti myös rakennusautomaatio-osaamista.
BranschBygg
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Asiakkaamme on reilu rakennusalan työpaikka, jossa pääset rakentamaan toimivia ja turvallisia olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Yrityksessä työskentelee yli 8 000 talonrakentamisen, infrarakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.
Arbetet börjar casopimuksen mukaan
AnnatToimipaikkasi on ensisijaisesti Keravalla, työ edellyttää myös vierailua projektikohteissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle aidosti vastuullisen ja joustavan työyhteisön, jossa voit kehittyä alan ammattilaisena. Saat haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:ssä Tiina Koskelo puh. 040 307 5704. Lähetä hakemuksesi: jarvenpaa@vmp.fi tai täytä hakemus: www.vmp.fi avoimet työpaikat.
Inlagd15.06.2012
LandSuomi
KontaktpersonTiina Koskelo
Tel.040 307 5704
E-postjarvenpaa@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi