Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


Uppgifttrukkikuskeja pääkaupunkiseudulle
BeskrivningTEHTÄVÄSSÄ TOIMITAAN varasto-olosuhteissa eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviin sisältyy trukilla ajoa ja fyysistä kantotyötä. Tehtävässä on hyvä myös varautua mahdollisiin asiakaspalvelutilanteisiin.
UtbildningETSIMME TEHTÄVÄÄN henkilöitä, joilla on aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä. Edellytämme hakijoilta trukinajotaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Trukkeja on useita erilaisia, mutta kaikista ei tarvitse olla ajokokemusta. Trukkikortti on hakijoille eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että asenne työntekoon on kohdallaan.
BranschLogistik och lager
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, kansainvälistyvä henkilöstöpalvelualan konserni, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa muun muassa ulkoistus-, koulutus-, henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalvelut. Yritys on toiminut työmarkkinoiden suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1988. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia eri alojen ammattilaisia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Arbetet börjar caTyö alkaa sopimuksen mukaan
AnnatTARJOAMME erimittaisia määräaikaisia työsuhteita. Työskentelyajat voivat sijoittua vaihteleville ajanjaksoille, joista ilmoitetaan aina erikseen. Tehtävä sopii hyvin siis pitkäaikaista ja lyhyempää pestiä etsiville. Palkkaus sopimuksen mukaan (työsuhteessa sovellettavan työehtosopimuksen mukaan). TOIMI PIAN JA hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Tämän jälkeen merkitse kiinnostavaksi tehtävä "Trukkikuski pääkaupunkiseudulle". LISÄTIETOJA tehtävästä antavat Helsingin henkilöstöneuvottelijat puh. 0403075100. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-12.00 välillä. Voit myös tiedustella lisätietoja sähköpostitse (helsinki@vmp.fi).
Inlagd14.06.2012
LandSuomi
Kontaktpersonhenkilöstöneuvottelijat
Tel.0403075100
E-posthelsinki@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi