Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftSaliapulaisia
BeskrivningEtsimme nyt asiakasyrityksellemme saliapulaisia. Olet alan opiskelija tai sinulla on riittäävä kokemus saliapulaisen työstä. Lisäksi omaat oma-aloitteisen ja tunnollisen asenteen työhän. Olet myös tiimityöskentelijä ja haluat kehittää taitojasi. Tehtäviin kuuluu avustavat tarjoilutyöt sekä salin viihtyvyydestä huolehtiminen.
UtbildningAlan koulutus/kokemus.
BranschHotell och restaurang
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työelämän suunnannäyttäjänä ja rekrytointikumppanina lähes 25 vuotta. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat vastuullisuus, luotettavuus ja asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 yritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. VMP toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Arbetet börjar casop.mukaan / mah. pian kesä 2012
AnnatTässä vaihtoehtona myös kesätyö. Oma auto eduksi.
Inlagd22.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonMilla tai Niina
Tel.03 873 200
E-postlahti@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi