Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftTapahtumatyöntekijöitä
BeskrivningHaemme nyt myyntihenkisiä, reippaita ja iloisen palveluasenteen omaavia tapahtumatyöntekijöitä urheilullisiin kesän tapahtumiin Seinäjoelle. Työtehtävät ovat tuote- ja lipunmyyntiä, ja työ on ilta- tai viikonlopputyötä arviolta kerran viikossa.
UtbildningOlet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava asiakaspalvelija. Toimit työtehtävissä oma-aloitteisesti ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Pystyt myös osa-aikaisena sitoutumaan työhön. Ota siis pallo haltuun ja vietä kesä rennossa ja mukaansatempaavassa työilmapiirissä!
BranschFörsäljning och marknadsföring
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Uran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen – VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP – Työelämän voimavara. www.vmp.fi
Arbetet börjar catoukokuu 2012
AnnatTäytä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Inlagd21.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonEmma Varis
Tel.040 307 5222
E-postseinajoki@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi