Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftMyyntipäällikkö
BeskrivningHaemme asiakkaallemme Meri-Lapin talousalueelle myyntipäällikköä digitaalisten tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tehtävässäsi luot uusia asiakassuhteita Kemi-Tornio alueella toimiviin yrityksiin sekä ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita. Tehtäväsi sisältää ratkaisukeskeistä b2b-myyntiä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimit itsenäisesti Kemi-Tornio alueella, ja vastuullasi on alueen asiakkuuksien hoito alusta loppuun. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän menestyneen yrityksen palveluksessa, perehdytyksen työhön sekä koko organisaation tuen tehtävässä menestyäksesi, nuorekkaan ja dynaamisen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä myynnin huippuosaajaksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
UtbildningEtsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on osaamista ja halua luoda uusia pitkäaikaisia asiakkuuksia. Toivomme, että viihdyt myyntityössä ja sinulla on kyky asiakaslähtöiseen ratkaisumyyntiin. Hallitset toimistotekniikan ja olet valmis oppimaan koko ajan uutta. Luonnettasi kuvaavia ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja sosiaalisuus. Olet myyntihenkinen ja tavoitehakuinen, koulutustaustasi voi olla joko tekninen tai kaupallinen. Kokemus b2b –myynnistä auttaa sinut alkuun tehtävässä, mutta ei ole ehdoton vaatimus tehtävässä menestymiseksi. Voit myös olla nuori, aloitteleva myyjä, tärkeintä on kaupannälkäinen asenne ja halu kehittyä alan huippuammattilaiseksi!
BranschFörsäljning och marknadsföring
Arbetet börjar caSopimuksen mukaan
AnnatMyyntipäällikköä etsivä asiakkaamme omaa pitkän linjan kokemuksen digitaalisten tuotteiden ja palveluiden myynnin parista. Kauppalehden Menestyjäyritys 2012 -listalla hyvin sijoittunut asiakkaamme on vakavarainen ja toimii tiiviissä yhteistyössä toimistotarvikealalla toimivien laitevalmistajien kanssa.
Inlagd15.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonAnu Grönlund / Minna Juvonen
Tel.0400 440 834 / 040 307 5801
E-postkemi@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi