Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftSIIVOOJA
BeskrivningEtsimme nyt asiakkaillemme RAKENNUS- JA VAHINKOSANEERAUSSIIVOOJIA työkohteisiin Seinäjoen ja lähikuntien alueilla.
UtbildningHakemallamme henkilöllä on kokemusta rakennussiivouksesta tai vastaavista tehtävistä kiinteistöhuollon parissa. Työturvallisuuskortti on osassa kohteista ehdoton vaatimus. Työkengät ja muut työn vaatimat työturvallisuutta lisäävät työvarusteet on mahdollista saada kauttamme käyttöön työsuhteen ajaksi. Erittäin tärkeää on reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä mahdollisuus ja halu sitoutua nimenomaan siivoustehtäviin tarvittaessa pitkäksikin aikaa.
BranschFastighetsskötsel och städning
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Uran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen - VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Arbetet börjar caAsiakasyritysten tilausten mukaan
AnnatToimi pian ja hae tehtävää 30.5.2012 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Merkitse sitten itsesi kiinnostuneeksi Seinäjoen ilmoituksesta "Siivooja". Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöneuvottelija Emma Varis 040 307 5222 tiistaisin ja torstaisin klo: 9-11 välillä
Inlagd15.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonEmma Varis
Tel.040 307 5222
E-postseinajoki@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi