Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftA la Carte - tarjoilija
BeskrivningHotelli Långvikin toiminta kasvaa jatkuvasti ja haemme innostunutta ammattilaista, jolta löytyy asennetta toimia tiukassakin tilanteessa. Työtehtävä tarjoaa tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.
UtbildningOdotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta alan tehtävistä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja osaat kertoa ruokalajeista sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Olet luonteeltasi positiivinen ja sinulla on joustavuutta muuttuviin tilanteisiin. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi työpaikan sijainnin vuoksi.
BranschHotell och restaurang
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Långvik Congress Wellness Hotel on Kirkkonummella sijaitseva viiden tähden kokous- ja kylpylähotelli. Hotelli Långvikin loisteliaat ravintolat Scandinavian Grill, Bistro ja Piazza, fine dining –kabinetit sekä laadukas ruokatuote muodostavat osaavalle alan ammattilaiselle puitteet, joista voi olla ylpeä ja joissa on ilo työskennellä. Långvikin ruokafilosofiana on kauden herkuista nauttiminen, ekologisesti tuotettuina ja taidokkaasti valmistettuina. Ruokavuoden mukaan Långvikin menuissa otetaan aina paras irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista.
Arbetet börjar caToukokuu 2012
AnnatHae paikkaa täyttämällä avoin hakemus viimeistään 18.5.2012 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja liittämällä se pääkaupunkiseudun työpaikkailmoitukseen ”A la Carte-tarjoilija”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöneuvottelija Hannele Hippeläinen puh. 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-11.00 välillä.
Inlagd02.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonHannele Hippeläinen
Tel.040 307 5107
E-posthelsinki@vmp.fi
  Sök denna tjänst
  • « Föregående
  • 1
  • Följande »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi