Lediga arbetsplatser

Här hittar du en del av de lediga arbetsplatser vi för tillfället kan erbjuda. Situationen förändras dagligen då nya uppdrag ständigt inkommer. 

Du kan bläddra bland lediga platser områdesvis genom att i menyn välja stad eller område och/eller branch och klicka på "Sök lediga platser". Väljer du "Alla" sökområden kan du bläddra bland alla lediga arbetsplatser i databasen.

En del av de brådskande uppdragen bemannar vi direkt ur vårt personalregister. Därför lönar det sig att fylla I den öppna arbetsansökningsblanketten.
 

Ort

Bransch


UppgiftHovimestari
BeskrivningHotelli Långvikin toiminta kasvaa jatkuvasti ja haemme innostunutta ammattilaista, jolta löytyy asennetta toimia tiukassakin tilanteessa. Työtehtävä tarjoaa tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.
UtbildningOdotamme sinulta jo kertynyttä työkokemusta alan tehtävistä ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Sinulla on hallussa tasokkaiden iltatilaisuuksien etiketit sekä viinien ja oluiden tuntemus. Arvostamme hyvää organisointikykyä ja positiivista asennetta. Sinulla on sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito. Olet helposti lähestyttävä ja arvostat laadukasta palvelutasoa. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi työpaikan sijainnin vuoksi.
BranschHotell och restaurang
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Långvik Congress Wellness Hotel on Kirkkonummella sijaitseva viiden tähden kokous- ja kylpylähotelli. Hotelli Långvikin loisteliaat ravintolat Scandinavian Grill, Bistro ja Piazza, fine dining –kabinetit sekä laadukas ruokatuote muodostavat osaavalle alan ammattilaiselle puitteet, joista voi olla ylpeä ja joissa on ilo työskennellä. Långvikin ruokafilosofiana on kauden herkuista nauttiminen, ekologisesti tuotettuina ja taidokkaasti valmistettuina. Ruokavuoden mukaan Långvikin menuissa otetaan aina paras irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista.
Arbetet börjar caToukokuu 2012
AnnatHae paikkaa täyttämällä avoin hakemus viimeistään 18.5.2012 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja liittämällä se pääkaupunkiseudun työpaikkailmoitukseen ”Hovimestari”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöneuvottelija Hannele Hippeläinen puh. 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-11.00 välillä.
Inlagd02.05.2012
LandSuomi
KontaktpersonHannele Hippeläinen
Tel.040 307 5107
E-posthelsinki@vmp.fi
  Sök denna tjänst

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi