Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväSähkö/Automaatioasentaja
Tehtävän kuvausAsiakkaamme toiminta kasvaa voimakkaasti ja haemmekin pitkään työsuhteeseen Sähkö/Automaatioasentajaa kehittymään varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden asennusten todelliseksi asiantuntijaksi. Työtehtäviisi kuuluu dieselgeneraattoreiden mekaaniset ja sähköautomaatioasennukset sekä huollot. Valtaosa työtä on asiakkaiden tiloihin asennettujen dieselgeneraattoreiden ja varavoimakoneiden määräaikaishuoltotöitä, käyttöönottoja, kuormitustestejä sekä sähköautomaatioasennuksia.
VaatimuksetSinulla on alalle soveltuva ammatillinen peruskoulutus (esim. sähkö/automaatioasentaja/teknikko/insinööri) ajokortti ja hyvät it-taidot. Kokemus varavoimalaitteista, dieselgeneraattoreista sekä niiden ohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.
ToimialaMuut alat
YritysesittelyAsiakkaamme on kasvava ja vakavarainen varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Yritys toimii Cummins -varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuojana, joka myös asentaa, huoltaa ja tuottaa varaosapalvelut maahantuomiinsa laitteisiin. Sijainti on Tuusulan Nuppulinnassa.
Aloitusaikasopimuksen mukaan
MuutaOlet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Et pelkää haasteita ja viihdyt monipuolisissa kenttätehtävissä. Haluat kehittyä ja olla mukana kehittämässä toimintatapojamme. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja tähtää vakinaistamiseen. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivuillamme www.vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä: jarvenpaa@vmp.fi tai Hanna Laakso, p. 040 307 5703.
Lisätty25.06.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöHanna Laakso
Puh040 307 5703
Sähköpostijarvenpaa@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Sähkö/Automaatioasentaja" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Sähkö/Automaatioasentaja" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi