Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväKeittiöapulainen
Tehtävän kuvausRuuan esivalmistustehtävät astiahuollosta vastaaminen sekä apukokin tehtävät.
VaatimuksetAlan koulutus tai riittävä kokemus keittiöalalta.
ToimialaHotelli, ravintola ja catering
YritysesittelyTässä sinulle huikea mahdollisuus näyttää osaamisesi ja edelleen kehittyä kahvilatoiminnan ammattilaisena. Yritysesittely VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työelämän suunnannäyttäjänä ja rekrytointikumppanina lähes 25 vuotta. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat vastuullisuus, luotettavuus ja asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 yritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. VMP toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Aloitusaika02.07.2012 sop. mukaan kesätyö
MuutaTämä työpaikka on Vierumäen Urheiluopiston keittiöissä. Pääset mukaan vilkkaaseen Vierumäen kesään. Saat samalla hienon kokemuksen keittiötyöstä.
Lisätty13.06.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöMilla/ Riikka
Puh03 873200
Sähköpostilahti@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Keittiöapulainen" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Keittiöapulainen" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi