Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväFestaritarjoilija Ivaloon
Tehtävän kuvausEtsimme nyt intoa puhkuvia ja musiikkia rakastavia tarjoilijoita Rock@Ivalo-Sity tapahtumaan Ivaloon 27 - 28.7.2012. Olet etsimämme henkilö mikäli rakastat festaritunnelmaa etkä säikähdä kiirettä. Osaat nopeasti laskea päässäsi vaihtorahan ja käyttää peruskassajärjestelmää kortinlukioineen. Hygieniapassi vaaditaan ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Drinkkilista ei ole laaja, mutta osaat baarityön perusteet, kaikenlainen työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työnantajalla on tarjota mukava yhteismajoitus viikonlopun ajaksi. Älä sivuuta tätä mahdollisuutta kokea ainutlaatuinen ulkoilmatapahtuma Lapin valoisassa yössä. Tämän vuoden esiintyjäkaartiin kuuluvat mm. Pandora, Frederik, Bad & Ryyd, Timo Kotipelto sekä monia muita eturivin artisteja. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla löytyvästä linkistä tai tule käymään toimistollamme Rovaniemen keskustassa.
ToimialaHotelli, ravintola ja catering
Aloitusaika27.07.2012
Lisätty13.06.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöMarjut Heikkuri
Puh0440188990
Sähköpostirovaniemi@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Festaritarjoilija Ivaloon" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Festaritarjoilija Ivaloon" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi