Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväAsentajia huoltotehtäviin
Tehtävän kuvausHaemme asiakasyrityksellemme Poriin reippaita asentajia huoltotehtäviin elokuuksi. Työ on fyysistä.
VaatimuksetKokemus teollisuuden asennus- ja huoltotöistä sekä hitsaustaito katsotaan eduksi. Voimassaolevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti ehdottomia.
ToimialaTeknologiateollisuus
YritysesittelyUran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP Työelämän voimavara. www.vmp.fi
Aloitusaika30.7.2012
MuutaHae työpaikkaa nettisivuillamme: www.vmp.fi tai ota puhelimitse yhteyttä Rauman tai Porin palvelualueelle.
Lisätty07.06.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöTuuli Pirttikoski
Puh0403075163
Sähköpostirauma@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Asentajia huoltotehtäviin" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Asentajia huoltotehtäviin" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi