Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväKorjaamopäällikkö
Tehtävän kuvausEtsimme nyt joukkoomme Rantakylän Varaosalle sinua ammattitaitoinen korjaamopäällikkö. Tehtävässä vastaat korjaamon esimiehen tehtävistä, töiden vastaanotosta, huoltojen ja korjausten laskennasta ja myynnistä sekä töiden aikatauluttamisesta yhdessä huoltoneuvojan kanssa arvostetussa monimerkkikorjaamossa. Jukolanportin toimitiloihin on keväällä 2012 valmistunut uusi pikahuoltohalli. Vastaat hallin toiminnan kehittämisestä yhdessä yrittäjien kanssa.
VaatimuksetEtsimme ulospäin suuntautunutta asiakaspalvelijaa ja nautit myyntitilanteista. Omaat myös kokemusta korjaamopuolen esimiestoiminnasta. Hallitset atk:n ja olet tottunut käyttämään erilaisia laskentaohjelmia sekä nettiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja soveltuvaa koulutusta. Koulutukseltasi voit olla insinööri, teknikko tai kokenut autonasentaja. Olet tottunut toimimaan erilaisten asiakkaiden kanssa ja omaat luontaisen asiakaspalveluhenkisyyden.
ToimialaKauppa
YritysesittelyRantakylän Varaosa Oy on joensuulainen perheyritys joka toimii autonvaraosakaupan sekä autokorjaamotoiminnan parissa. Rantakylän Varaosa kuuluu valtakunnalliseen Osaset-ketjuun.
AloitusaikaSopimuksen mukaan
MuutaLähetä työhakemus "korjaamopäällikkö" 30.06.2012 mennessä osoitteeseen ossi.tolonen@vmp.fi. Liitä hakemukseen myös CV erillisenä tiedostona. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin Joensuun yrittäjä Ossi Tolonen, puh 050 587 3231.
Lisätty31.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöOssi Tolonen
Puh050-587 3231
Sähköpostijoensuu@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Korjaamopäällikkö" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Korjaamopäällikkö" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi