Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväAsiakaspalvelusihteeri Helsinki/Vantaa
Tehtävän kuvausTehtävässä hoidat asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostilla, vastaanotat teknisiä vikailmoituksia ja välität ne edelleen, hoidat vieraiden vastaanoton ja kahvitarjoilut sekä hallinnoit avainrekistereitä sekä muita arkistointitehtäviä. Asiakkaamme kouluttaa ja perehdyttää sinut tehtävään.
VaatimuksetSinä olet koulutukseltasi merkonomi, tradenomi tai vastaava. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Hallitset perustietokoneohjelmat sujuvasti. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja motivoitunut työntekijä, jolla pysyy kerralla monta lankaa käsissä. Omaat hyvän asiakaspalveluasenteen sekä pystyt työskentelemään sekä Helsingissä että Vantaalla.
ToimialaMuut alat
YritysesittelyUran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP Työelämän voimavara.
AloitusaikaSopivien henkilöiden löydyttyä
MuutaTarjoamme sinulle pitkäaikaisen määräaikaisen työsuhteen. Päivittäinen työaika on arkisin 8-16. Hae tehtävää 30.6 mennessä luomalla itsellesi työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Asiakaspalvelusihteeri Helsinki/Vantaa. Tehtävästä lisätietoa antaa arkisin klo: 9-11 henkilöstöneuvottelija Meri Grönroos 0403075113. Teemme haastatteluja jo hakuajan puitteissa.
Lisätty30.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöMeri Grönroos
Puh0403075113 klo:9-11
Sähköpostihelsinki@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Asiakaspalvelusihteeri Helsinki/Vantaa" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Asiakaspalvelusihteeri Helsinki/Vantaa" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi