Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväAjojärjestelijä
Tehtävän kuvausEtsimme kuljetusalan asiakasyrityksellemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ. Työssäsi vastaanotat tilauksia niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Hallinnoit ajossa olevia autoja, varaten reittejä kuskeille. Työ Tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro alkaen kello 7.00 ja iltavuoro 10.00. Ajojärjestelijälle kuuluu myös viikonloppupäivystystä sopimuksen mukaan.
VaatimuksetEtsimme sanavalmista, paineensietokykyistä, reipasta, joustavaa sekä ahkeraa työntekijää. Työ edellyttää hyvää suullista suomen- ja englanninkielen osaamista. Mitään erityistä koulutusta emme vaadi, mutta logistiikka-alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi.
ToimialaLogistiikka ja varasto
YritysesittelyUran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen – VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP – Työelämän voimavara. www.vmp.fi
AloitusaikaSopimuksen mukaan
MuutaLisätietoa tehtävästä antaa VMP Group Kuopion yrittäjä Ilkka Hiekkanen. Puh. 0400 571 585 Avoimet hakemukset sähköpostitse osoitteeseen ilkka.hiekkanen@vmp.fi Sähköpostiotsikkoon maininta "ajojärjestelijä"
Lisätty30.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöIlkka Hiekkanen
Puh0400 571 585
Sähköpostikuopio@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Ajojärjestelijä" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Ajojärjestelijä" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi