Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväMyyjä
Tehtävän kuvausHaemme asiakkaallemme motivoitunutta, oma-aloitteista ja myyntihenkistä myyjää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu myynnin lisäksi mm. hyllytystä, varastonhoitoa ja kokoonpanoa. Etsimämme henkilö ei pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin.
VaatimuksetAikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja erilaisten koneiden ja työkalujen tuntemus katsotaan eduksi. C-kortti välttämätön.
ToimialaKauppa
YritysesittelyTarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän pienessä työyhteisössä.
AloitusaikaTäytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.
Lisätty29.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöSami Nummela
Puh040 771 9090
Sähköpostiloimaa@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Myyjä" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Myyjä" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi