Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväKeittiömestari
Tehtävän kuvausHotelli Långvikin toiminta kasvaa jatkuvasti ja haemme innostuneita ammattilaisia, joilta löytyy asennetta toimia tiukoissakin tilanteissa. Työtehtävä tarjoaa tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoa yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.
VaatimuksetOdotamme sinulta jo kertynyttä työkokemusta alan tehtävistä, josta mahdollinen esimieskokemus luetaan eduksi. Sinulla on ammattitaitoinen asenne, sekä kykyä toimia kiireisessäkin keittiössä. Arvostamme hyvää organisointi- sekä vastuunottokykyä. Toivomme, että suhteesi ruokaan on intohimoinen ja haluat luoda asiakkaille maukkaita elämyksiä. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi työpaikan sijainnin vuoksi.
ToimialaHotelli, ravintola ja catering
YritysesittelyLångvik Congress Wellness Hotel on Kirkkonummella sijaitseva viiden tähden kokous- ja kylpylähotelli. Hotelli Långvikin loisteliaat ravintolat Scandinavian Grill, Bistro ja Piazza, fine dining –kabinetit sekä laadukas ruokatuote muodostavat osaavalle alan ammattilaiselle puitteet, joista voi olla ylpeä ja joissa on ilo työskennellä. Långvikin ruokafilosofian perusta ovat ekologisesti tuotetut ja taidokkaasti valmistetut eri kausien herkut. Långvikin menuissa otetaan aina paras irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista.
AloitusaikaKesäkuu 2012
MuutaHae paikkaa täyttämällä avoin hakemus viimeistään 8.6.2012 mennessä osoitteessa www.vmp.fi ja liittämällä se pääkaupunkiseudun työpaikkailmoitukseen Keittiö- ja vuoromestari. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöneuvottelija Hannele Hippeläinen puh. 040 307 5107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9.00-11.00 välillä.
Lisätty28.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöHannele Hippeläinen
Puh040 307 5107
Sähköpostihelsinki@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Keittiömestari" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Keittiömestari" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi