Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväHitsaajia
Tehtävän kuvausHaemme Turkuun ammattitaitoisia hitsaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu Mag hitsaus yli 12mm levyä (läpihitsaus tai laki) sekä lankahitsausta rutiililangalla. Tehtävät voi aloittaa viikolla 23, ja työt jatkuvat noin 8-10 viikkoa.
VaatimuksetOdotamme hyvää työkokemusta Mag hitsauksesta. Odotamme myös kokemusta hiilikaari talttauksesta. Eduksi on taito hitsata kiertämällä kulmat. Tehtävä edellyttää voimassaolevia hitsausluokkia.
ToimialaTeknologiateollisuus
YritysesittelyUran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen - VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara. www.vmp.fi
Aloitusaikavko 23
MuutaHae tehtävää 31.5. mennessä täyttämällä työhakemus sivuillamme www.vmp.fi ja merkitse extranetissä juuri tämä tehtävä kiinnostavaksi.
Lisätty23.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöNina Murto
Puh040 307 5014
Sähköpostiturku@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Hitsaajia" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Hitsaajia" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi