Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväRavintolapäällikkö
Tehtävän kuvausBulll Bar & Grill on osa tunnettua City Hotel kokonaisuutta, joka on tunnuslukuvertailun perusteella sijoittunut kaikkien suomalaisten sekä toimialansa parhaimpien joukkoon(menestyvä yritys 2011, Kauppalehti). Hotellin alakerrassa sijaitsen Bull Bar & Grillin suussa sulavat ribsit höystettynä hyvällä musiikilla takaavat sinulle nautinnollisen illan. Haemme nyt joukkoomme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Etsimme tähän tehtävään ajan hermoilla olevaa, uusista ilmiöistä kiinnostunutta musiikin ystävää.
VaatimuksetHenkilönä olet aktiivinen, sosiaalinen ja kielitaitoinen asiakaspalvelija. Sinulla on kokemusta ravintola-alan esimiestyöstä vähintään 2 vuotta. Toimit innovatiivisesti ja olet valmis uusiin haasteisiin.
ToimialaHotelli, ravintola ja catering
MuutaTarjoamme sinulle kykyjä vastaavaa tehtäväkenttää sekä palkkausta, jäsenyyttä yrityksen johtoryhmässä sekä mahdollisuutta kehittyä ja edetä uralla. Hae tätä tehtävää sähköpostitse lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen marjut.heikkuri@vmp.fi, liitä hakemukseen myös CV:si erillisenä tiedostona. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupissa Marjut Heikkuri, puh. 0440 188 990.
Lisätty22.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöMarjut Heikkuri
Puh0440188990
Sähköpostirovaniemi@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Ravintolapäällikkö" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Ravintolapäällikkö" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi