Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväTuotepäällikkö Espoo
Tehtävän kuvausHaemme nyt asiakasyrityksellemme Finnflamelle Espooseen (junior) tuotepäällikköä kasvamaan myynnin tuen tehtäviin. Sinulle on jo kertynyt kokemusta ja näyttöjä myynnin parissa. Aloitat yksinkertaisista perustehtävistä ja työnkuvasi laajentuu ja kehittyy osaamisesi ja tietouden karttuessa. Työ on kausiluontoisesti hyvinkin hektistä. Pystyt vaikuttamaan vahvasti omalla vastuunotollasi ja aktiivisuudellasi siihen, kuinka nopeasti etenet työssäsi.
VaatimuksetSinä olet hyvät sosiaaliset taidot omaava tunnollinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen työntekijä. Olet erittäin myyntihenkinen ja jämäkkä persoona, sekä omaat terveen kunnianhimon. Et mene lukkoon kiireisissäkään tilanteissa, vaan pysyt rauhallisena ja pystyt ratkomaan ongelmia itsenäisesti maalaisjärkeä käyttäen. Ymmärrät teknisistä tuotteista (kuten grillit, tuulettimet etc.) perusasiat ja olet halukas oppimaan lisää. Hallitset Microsoft Office-paketin ja puhut erinomaista englantia, ruotsinkielentaito katsotaan eduksesi.
ToimialaMuut alat
YritysesittelyOy FinnFlame Ab maahantuo ja markkinoi grillejä, nestekaasulaitteita, nestekaasutyökaluja sekä puuliesiä ja -takkoja. Kaikki maahantuomamme laitteet edustavat alan ehdotonta huippua. FinnFlame on Suomen johtava nestekaasulaitteiden ja kaasutyökalujen maahantuoja. Olemme 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja kuulumme korkeimpaan yritysten luottokelpoisuusluokkaan, joten meillä on vakaa ja taloudellinen pohja kaikelle toiminnallemme.
AloitusaikaSyyskuun alussa
MuutaTarjoamme sinulle mahdollisesti vakinaistuvan kokoaikaisen työsuhteen. Työ alkaa syyskuun alussa. Hae tehtävää 15.6. mennessä lähettämällä työhakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@vmp.fi. Haastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa. Tehtävästä lisätietoa antaa arkisin klo 9-11 henkilöstöneuvottelija Meri Grönroos p. 0403075113.
Lisätty21.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöMeri Grönroos
Puh0403075113 klo:9-11
Sähköpostihelsinki@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Tuotepäällikkö Espoo" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Tuotepäällikkö Espoo" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi