Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväMalliverhoilija
Tehtävän kuvausHaemme asiakkaallemme malliverhoilijaa. Tehtävään kuuluu kaavojen ja mallien teko. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu/tammikuussa.Työajat ma-pe klo 7-17 välillä.
VaatimuksetOdotamme hakijoilta alan koulutusta ja työkokemusta, jotta työt pystyy tekemään itsenäisesti.
ToimialaMuut alat
YritysesittelyUran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen - VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara. www.vmp.fi
Aloitusaikasopimuksen mukaan
MuutaHae tehtävää 23.11.mennessä täyttämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse extranetissä juuri tämä tehtävä kiinnostavaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Puuska, p. 040 307 5015.
Lisätty18.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöEija Puuska
Puh040 307 5015
Sähköpostiturku@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Malliverhoilija" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Malliverhoilija" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi