Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväElektroniikka-alan osaaja
Tehtävän kuvausVuonna 1989 perustettu Hyrles panostaa kokonaisalihankintaan, jossa kaikki työvaiheet tehdään itse. Hyrles panostaa jatkuvaan tuotannon kehittämiseen ja henkilöstön kouluttamiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta ja korkealuokkaiset valmistusmateriaalit yhdessä pitkälle viedyn prosessihallinnan kanssa takaavat tuotteiden korkean laatutason. Haemme nyt vahvassa kasvussa olevalle Hyrles Oy:lle Lohjalle ammattitaitoista ELEKTRONIIKKA-ALAN OSAAJAA Työ on vaativaa tarkastustyötä joka pitää sisällään mm. piirilevyjen mikroskooppitarkastusta ja vianetsintää sekä sähköistä korjauksia ja käsijuotosta. Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi työ edellyttää tarkastuslaitteiden ja menetelmien tuntemusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on määräaikainen kestäen arviolta kesän yli.
ToimialaTeknologiateollisuus
AloitusaikaHeti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätty11.05.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöSanne Wall
Puh040 307 5400
Sähköpostilohja@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Elektroniikka-alan osaaja" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Elektroniikka-alan osaaja" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  • « Edellinen
  • 1
  • Seuraava »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi