Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväTarjoilija
Tehtävän kuvausAsiakkaamme Gustavelund on korkeatasoinen kokous- ja tilaushotelli Tuusulassa. Hotellissa on 99 hotellihuonetta, 12 kokoustilaa, ryhmätyötiloja ja takkahuoneita, 3 saunaosastoa sekä erilaisia ravintolatiloja 700 henkilölle. Ilmat lämpenevät ja Gustavelundin monipuolinen ravintolavalikoima laajenee myös terassin puolelle. Touko-kesäkuun hyörinään haetaankin nyt avuksi osaavaa tarjoilijaa.
VaatimuksetSinulla on salipuolen kokemusta ja sinulta luonnistuu niin baaritarjoilu kuin vatikeikatkin. Anniskelupassi ja sujuva suomen kielen taito ovat perusvaatimuksia. Olet luonteeltasi positiivinen ja sinulla on joustavuutta muuttuviin tilanteisiin.
ToimialaHotelli, ravintola ja catering
Aloitusaikasopimuksen mukaan
MuutaTässä tehtävässä saat tilaisuuden työskennellä tasokkaassa ja mukavassa ilmapiirissä. Pääset samalla kehittämään ammattitaitoasi yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa. Hae tehtävää täyttämällä hakemus: www.vmp.fi
Lisätty18.04.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöHanna Laakso
Puh040 307 5707
Sähköpostijarvenpaa@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Tarjoilija" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Tarjoilija" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi