Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväHenkilökohtainen avustaja iltatyöhön
Tehtävän kuvausHaemme asiakkaallemme luotettavaa ja sitoutunutta avustajaa keväälle ja kesälle (mahdollista jatkaa syksyllä) iltatoimiin. Työaika ajoittuu klo 20-24 väliselle ajalle n. 3 h/ilta. Työ soveltuu opiskelijalle tai eläkeläiselle tai muuten lisätyöksi.
VaatimuksetHoiva-alan opintoja ja/tai käytännön kokemus avustajan tehtävistä, katetrointitaito eduksi, mutta se voidaan opettaa
ToimialaSosiaali- ja terveydenhuolto
YritysesittelyTässä sinulle huikea mahdollisuus näyttää osaamisesi ja edelleen kehittyä kahvilatoiminnan ammattilaisena. Yritysesittely VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työelämän suunnannäyttäjänä ja rekrytointikumppanina lähes 25 vuotta. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat vastuullisuus, luotettavuus ja asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 yritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. VMP toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Aloitusaikatoukokuun aikana
Lisätty18.04.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöSanna Styrman
Puh03-873200
Sähköpostilahti@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Henkilökohtainen avustaja iltatyöhön" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Henkilökohtainen avustaja iltatyöhön" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi