Avoimet työpaikat
 

Katso päivittäin uusiutuvat avoimet työpaikat.

Voit selata avoimia työpaikkoja paikkakunnan ja alueen tai toimialan mukaan. Voit myös selata koko Suomen avoimet työpaikat.

Sivuiltamme löytyy vain osa avoimista työpaikoista.

Täytä työhakemus ja olet mukana henkilörekisterissämme, kun kaikkia avoimia paikkoja täytetään! 

Vakituiset työpaikat

Paikkakunta

Toimiala

Avoin haku


Etsi työpaikkaa

TehtäväLeipureita
Tehtävän kuvausHaemme asiakasyrityksellemme Nurmijärvelle leipomotyöntekijöitä, keväällä avattavaan leipomoon. Haemme leipureita pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalla tulee olla kokemusta leipurin tehtävästä ja auto käytössä työpaikan sijainnin vuoksisekä b-ajokortti tuotteiden jakeluun liittyen. Lisäksi hakijalla on oltava valmius yötyöhön ja työskentelyyn ma-la välisenä aikana. Työ alkaa mukaan kevään 2012 aikana.
ToimialaMuut alat
Aloitusaikakevät 2012
Lisätty20.02.2012
MaaSuomi
YhteyshenkilöJukka Korhonen
Puh040 307 5701
Sähköpostihyvinkaa@vmp.fi
Hae tätä paikkaa Uusi työnhakija klikkaa: Täytä työhakemus > Kirjaudu saamillasi tunnuksilla VMP Extranetiin ja kirjoita avoin haku -kenttään "Leipureita" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.
  Nykyinen työnhakija/-tekijä klikkaa: Kirjaudu VMP Extranet > Kirjoita avoin haku -kenttään "Leipureita" ja klikkaa "merkitse kiinnostavaksi" -painiketta.

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi