Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskVastaanottovirkailija
DescriptionSanta's Hotels -ketju on osa rovaniemeläistä monialayhtiö Sava-Groupia, johon kuuluu ravintola- ja hotellitoiminnan lisäksi konepaja-toimintaa, olosuhde- testausta, maanpuhdistusta ja kiinteistösijoitusta. Konserni on lappilainen perheyritys. Santa's Hotels-ketju profiloituu lappilaisena, helposti lähestyttävänä ja lämpimänä, mutta kuitenkin kansainvälisenä ja tyylikkäänä hotelliketjuna. Rovaniemellä kansainvälisten asiakkaiden osuus on 75 %. Hotel Santa Clausissa on kolme ravintolaa, tilausravintola, kahvila ja kokouskeskus Santa Claus Conference Center, jossa on 12 erikokoista juhla- ja kokoustilaa. Anniskelupaikkoja on yhteensä noin 2 000. Etsimme nyt Rovaniemelle Hotel Santa Clausiin VASTAANOTTOVIRKAILIJAA Tehtävässä vastaat hotellin asiakkaiden viihtyvyydestä omalla iloisella asenteellasi. Käytössäsi on Opera-varausjärjestelmä ja työ on kolmivuorotyötä.
EducationEtsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on luotettavuutta, joukkuepelaajan taitoja, ammattitaitoa, avoimuutta ja positiivista otetta kiireenkin keskellä. Työt alkavat lokakuun puolivälissä ja kestävät sesongin loppuun eli arviolta maalis-huhtikuuhun 2012. Työskentely tapahtuu tuntityönä. Vähimmäistyöaika on 60 tuntia kolmessa viikossa, mutta on todennäköistä, että tunteja kertyy enemmän. Tarjoamme paikan kansainvälisessä ja paikkansa vakiinnuttaneessa matkailu- ja ravintola-alan yrityksessä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus nettisivuilla osoitteessa www.vmp.fi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rovaniemi@vmp.fi, laita sähköpostiin otsikko ”Vastaanottovirkailija” ja liitä sähköpostiin hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin Rovaniemen toimipisteessä Erno Bergman, puh. 0400 188 666.
IndustryHotel, restaurant and catering
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Uran alkumetreistä ammattitaidon syventämiseen - VMP tarjoaa työmahdollisuuksia elämän eri tilanteisiin. VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva, valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni, joka on toiminut työnhakijoiden kumppanina jo lähes 25 vuotta. Toimintamme ohjenuorana ovat vastuullisuus ja työelämän asiantuntijuus. Vuonna 2011 työllistimme lähes 14 000 eri alojen ammattilaista 4 000 asiakasyritykseen ja ketjumme liikevaihto oli 109 miljoonaa euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP - Työelämän voimavara.
Start timeMarraskuu 2012
Added20.08.2012
CountrySuomi
Contact personErno Bergman
Phone0400188666
E-Mailrovaniemi@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi