Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskSähkö/Automaatioasentaja
DescriptionAsiakkaamme toiminta kasvaa voimakkaasti ja haemmekin pitkään työsuhteeseen Sähkö/Automaatioasentajaa kehittymään varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden asennusten todelliseksi asiantuntijaksi. Työtehtäviisi kuuluu dieselgeneraattoreiden mekaaniset ja sähköautomaatioasennukset sekä huollot. Valtaosa työtä on asiakkaiden tiloihin asennettujen dieselgeneraattoreiden ja varavoimakoneiden määräaikaishuoltotöitä, käyttöönottoja, kuormitustestejä sekä sähköautomaatioasennuksia.
EducationSinulla on alalle soveltuva ammatillinen peruskoulutus (esim. sähkö/automaatioasentaja/teknikko/insinööri) ajokortti ja hyvät it-taidot. Kokemus varavoimalaitteista, dieselgeneraattoreista sekä niiden ohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.
IndustryOther branches
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Asiakkaamme on kasvava ja vakavarainen varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Yritys toimii Cummins -varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuojana, joka myös asentaa, huoltaa ja tuottaa varaosapalvelut maahantuomiinsa laitteisiin. Sijainti on Tuusulan Nuppulinnassa.
Start timesopimuksen mukaan
DescriptionOlet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Et pelkää haasteita ja viihdyt monipuolisissa kenttätehtävissä. Haluat kehittyä ja olla mukana kehittämässä toimintatapojamme. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja tähtää vakinaistamiseen. Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivuillamme www.vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä: jarvenpaa@vmp.fi tai Hanna Laakso, p. 040 307 5703.
Added25.06.2012
CountrySuomi
Contact personHanna Laakso
Phone040 307 5703
E-Mailjarvenpaa@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi