Available job positions

Most of our clients require Finnish or Swedish language skills. This is why our open job application form and our available job positions database are found only in these languages.
 

 

Location

Industry

Open search


Search positions

TaskTyönjohtaja
DescriptionHydoring Oy hakee nyt joukkoonsa TYÖNJOHTAJAA Etsimme tähän tehtävään insinöörikoulutuksen tai teknikon tutkinnon suorittanutta automaatiotekniikasta kiinnostunutta henkilöä. Edellytämme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Esimiehenä olet oikeudenmukainen ja joustava. Haluat ottaa vastuuta ja olet hyvä organisoimaan. Toivomme myös, että sinulla olisi useamman vuoden työkokemus työnjohdollisista tehtävistä ja koneistuksesta. Hallitset piirustusten lukutaidon ja sinulla on hyvät atk-taidot. Tärkeää on myös, että tulet toimeen englannin kielellä. Toivomme sinulla olevan myös kokemusta laadunhallinnasta ja mittaamisesta. Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tuntemus on eduksi.
IndustryTechnology
Textkey: XML-YRITYSESITTELY not found.Hydoring Oy suunnittelee ja valmistaa sekä huoltaa ja asentaa hydraulisylintereitä, -voimayksiköitä ja kiertovoitelujärjestelmiä pääasiassa suomalaiselle vientiteollisuudelle. Tuotanto ja hallinto on keskitetty Kyröön, jossa osaava henkilökunta, nykyaikaiset työstökoneet ja laadukkaat koestusvälineet, sekä ISO 9001- laatujärjestelmä varmistavat tuotteiden korkean laadun. www.hydoring.com
DescriptionTarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja kasvavassa työympäristössä. Hae tehtävää lähettämällä hakemus sähköpostilla 3.8.2012 mennessä osoitteeseen loimaa@vmp.fi. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupissa Marjo Salo, puh. 040 771 9090.
Added18.06.2012
CountrySuomi
Contact personMarjo Salo
Phone040 771 9090
E-Mailloimaa@vmp.fi
 
  • « Previous
  • 1
  • Next »

Kerro kaverille

Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan viestin välittämiseen.

Viestin voi lähettää yhdellä kertaa kolmelle vastaanottajalle. Erottele osoitteet toisistaan pilkulla ja välilyönnillä, esim. vilma.voimavara@vmp.fi, ville.voimavara@vmp.fi